Vogue

Vogue Bike is sinds 2007 een merknaam van Europe Cycle Company BV en is specialist in elektrische fietsen. Vogue Bike is dat in het ontwerpen en in de productie en Zoevers is de elektrische fietsen specialist in de verkoop. Het fietsmerk bedient de Europese markt met e-bikes en met elektrische bakfietsen. Het streven van Vogue is om in 2025 in Europa tot de beste vijf meest verkopende e-bike merken te behoren. Dat is een nobel streven en wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Vandaar ook dat elektrische bakfietsen van dit kwaliteitsmerk bij ons verkrijgbaar zijn. Om het doel te bereiken, richt Vogue Bike zich overigens op het voorzien in gemak en duurzaamheid op de fiets.

Dé betaalbare e-bakfiets voor families

Als je op zoek bent naar een voordelige e-bakfiets dan is Vogue Bike daar absoluut een geschikt merk voor. Vooral ook als je daarbij waarde hecht aan kwaliteit, design en functionaliteit. Je komt met een Vogue elektrische bakfiets op een veilige, comfortabele en snelle manier overal waar je wilt zijn. De kinderen zitten lekker op de bankjes en kijken mooi om zich heen. Hoef je even geen kinderen heen en weer te brengen, maar moet je wel boodschappen doen dan gaat dat al even gemakkelijk. Bovendien hoef je nooit meer uit te kijken naar een parkeerplek en ben je ook nog eens in beweging in de buitenlucht. Het is dan ook een elektrische bakfiets die helemaal perfect is voor families met kinderen. Kom bij Zoevers in de showroom langs, waar wij je graag van advies voorzien bij het kopen van een Vogue e-bakfiets.

ONS AANBOD

Zoevers’ Vogue aanbod

KWALITEIT

Elektrische bakfietsen van Vogue

De elektrische bakfietsen van Vogue blinken uit in kwaliteit en uitstraling. Dat is al mooi meegenomen en zeker ook omdat het een betaalbare bakfiets betreft. De e-bakfiets van Vogue is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kan je bij ons een keuze maken uit de 3 wieler bakfietsen en uit de 2 wieler bakfietsen. Ook qua kleur zijn er meerdere opties, zoals een bruine bakfiets of zwarte bakfiets. Het rijgemak is groot op de e-bakfietsen die zijn uitgerust met Bafang midden motoren. Bovendien is er altijd sprake van een complete bakfiets inclusief regenhuif en extra bankje. Zo vervoer je door weer en wind je kinderen op een veilige en droge manier als alternatief voor de auto.

De elektrische bakfietsen zijn simpel te besturen. Het functionele ontwerp vormt de basis voor een stabiele wegligging. De motor geeft ondersteuning wanneer jij dat wilt, zoals om een hoge brug op te komen of gewoon voor extra comfort en om sneller op de plek van bestemming te komen. De betaalbare bakfiets is in stijlvolle modellen beschikbaar en is eveneens functioneel om op grote schaal boodschappen te vervoeren. Dat maakt de e-bakfiets van Vogue dan ook multifunctioneel inzetbaar.

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact