ZOEVERS

Elektrische fietsen koop je bij dé fietsenspecialist

Het is geen pretje om lange afstanden te fietsen met een forse tegenwind. Bijvoorbeeld als je naar je werk gaat, waar je toch op tijd wilt zijn. Daar zijn elektrische fietsen nu bij uitstek geschikt voor. Ook als je op een recreatieve of sportieve manier kilometerslange fietsroutes wilt afleggen, is een elektrische fiets ideaal. Zo fiets je bijvoorbeeld met extra gemak over het Rijnwaalpad van Nijmegen naar Arnhem en weer terug. De elektrische fiets geeft je daarbij extra ondersteuning en dat maakt elke fietstocht comfortabel. Bovendien zijn elektrische fietsen een ideaal alternatief voor een milieuvervuilende auto. Overweeg je om een snelle fiets te kopen met duurzame aandrijving? Zoevers in Lent heeft het grootste assortiment en niet geheel onbelangrijk, wij leveren direct vanuit voorraad. Dit maakt dat Zoevers dé elektrische fietsenspecialist is in Regio Nijmegen.

WAAROM ZOEVERS?

Waarom Zoevers voor elektrische fietsen?

Zoevers is dé elektrische fietsenspecialist in Nijmegen en omgeving. Wij zijn niet alleen professioneel als het om de verkoop van elektrische fietsen gaat. Ook als het om onderhoud en reparaties van e-bikes gaat, zijn wij de beste in het vak. Onze monteurs zijn namelijk gediplomeerde e-bike monteurs en dat maakt net even het verschil in kwaliteit. Bovendien is onze persoonlijke service echt klantgericht en voorzien wij je van een uitgebreid advies.

Het is voor ons belangrijk dat jij de beste keuze maakt. Er zijn namelijk nogal wat verschillen als het om elektrische fietsen gaat. Zo is het gebruiksdoel van de e-bike van belang. Ga je je ebike gebruiken in de stad of wil je hem meenemen op reis? Wij zetten onze expertise in om jou het beste advies te geven. In ons aanbod elektrische fietsen is er per model uitgebreide informatie met onder meer specificaties beschikbaar. Heb je de ideale snelle fiets gezien? Dan is het ook mogelijk om direct een afspraak voor een proefrit te maken.

  • Dé elektrische fietsenspecialist in Nijmegen en regio
  • Grootste voorraad elektrische fietsen
  • Direct leverbaar
  • Gediplomeerde e-bike monteurs
  • Uitgebreid advies
  • Gratis proefrit

LEASEFIETS

Leasefiets privé of zakelijk

Elektrische fietsen zijn niet de goedkoopste fietsen, maar wel duurzame fietsen. De snelheid en ondersteuning waar deze snelle fiets in voorziet, zijn goud waard. Dat geldt zowel voor sportief en recreatief gebruik als voor woon-werkverkeer. Als de kosten van aanschaf voor een elektrische fiets boven je budget liggen, is er een oplossing. Het is mogelijk om voor een leasefiets te kiezen. Dit kan zowel zakelijk als privé. Neem contact op voor meer informatie over elektrische fietslease.

REPARATIES

Ook voor reparaties van elektrische fietsen

Het is prettig om te weten dat als je een fiets koopt bij Zoevers je altijd verzekerd bent van de beste service. Bijvoorbeeld als je elektrische fiets met een mankement te maken krijgt. Onze gediplomeerde monteurs voeren alle reparaties vakkundig uit. Uiteraard is het belangrijk je elektrische fiets goed te onderhouden. Dat hoef je niet zelf te doen, want je geeft het onderhoud gewoon aan onze monteurs uit handen. Onze monteurs gaan per jaar naar verschillende bijeenkomsten om kennis te vergaren over de nieuwste technieken, bijvoorbeeld over onze Bosch– en/of BAFANG motoren.

Kom langs bij Zoevers om met behulp van ons uitgebreide advies de ideale elektrische fiets te kopen. Ook voor reparatie, onderhoud, lease en verzekeringen helpen wij je verder in Nijmegen -Lent.