ZOEVERS

Zoevers

Zoevers is sinds 2009 de enige echte elektrische fietsen specialist in de regio Bemmel. Wij zijn gevestigd in Lent, maar onze naamsbekendheid strekt zich uit tot in de wijde omgeving. De populariteit van elektrische fietsen en elektrische scooters neemt toe en dat merken wij ook aan de toeloop van klanten. Dat heeft er mede voor gezorgd dat wij in 2020 ons pand hebben uitgebreid. Zo kunnen wij nog beter en met een nog groter aanbod in onze showroom iedereen en dus ook jou van dienst zijn. Kom bij ons langs en maak kennis met onze uitstekende service van medewerkers die lokaal bekend zijn. Wij komen namelijk allemaal uit de regio Bemmel.

BESTE AANKOOP

Zoevers voor het beste aankoopadvies.

Het is van belang om bij het kopen van een duurzame en milieuvriendelijke fiets met trapondersteuning de beste keuze te maken. Daar helpen wij je bij met het geven van het beste aankoopadvies. Zo luistert onze medewerker naar wat precies je wensen zijn voor de aanschaf van een elektrische fiets. Het doel waarom je de e-bike koopt, is namelijk van belang om tot de beste keuze te komen. In ons aanbod zijn er bijvoorbeeld onder meer elektrische fietsen voor sportieve doeleinden, recreatief gebruik, voor vakanties en voor woon-werkverkeer. Ook voor reparatie en onderhoud ben je in de regio Bemmel bij ons aan het beste adres. Onze monteurs zijn namelijk gekwalificeerd en ervaren in de reparatie van elektrische fietsen en elektrische scooters.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Ook altijd de beste kwaliteit

Zoevers is als specialist bekend met alle gerenommeerde fabrikanten die elektrische fietsen en elektrische scooters op de markt brengen. Als expert weten wij daarom ook wat de beste fietsmerken zijn waarbij de kwaliteit altijd is verzekerd. Daar is ons aanbod dan ook op afgestemd, waarbij er voor elk type e-bike rijder een geschikt model beschikbaar is. De kwaliteitsmerken die wij vertegenwoordigen zijn namelijk zeer divers als het gaat om design, uitstraling, fietsdoel en eigenschappen. Zo rijden Trek e-bikes niet alleen snel, maar ook soepel met een gebruiksvriendelijk systeem en uitneembare accu. De elektrische fietsen van Vogue bieden een comfortabele trapondersteuning en hebben een elegant design. Bekijk hieronder welke merken wij allemaal vertegenwoordigen.

Altijd topkwaliteit:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Snel en comfortabel fietsen in regio Bemmel

Het is voortaan altijd snel en comfortabel fietsen op een elektrische fiets in de gemeente Lingewaard. Fiets door weer en wind gemakkelijk door de polder of over de dijk net als bij het volgen van een fietsroute langs de Waal of de Rijn. Of maak op een fiets met trapondersteuning een fietstocht over de Defensiedijk.

Kom voortaan altijd snel en comfortabel aan op je bestemming. Bekijk daarom onze voorraad met elektrische fietsen en elektrische scooters.

Elektrische fietsen specialist regio Bemmel

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact