PROEFRIJDEN

Proefrijden

Je gaat natuurlijk niet over één nacht ijs bij de aanschaf van een elektrische fiets of elektrische scooter. Zo is het belangrijk om uitgebreide informatie te krijgen. Zoevers is wat dat betreft de elektrische fietsen specialist die met je meedenkt om tot de beste aankoop te komen. Dat is niet het enige belangrijke punt, want het is eveneens goed om te weten hoe de elektrische fiets in de praktijk rijdt. Daar heeft Zoevers een oplossing voor beschikbaar in de vorm van proefrijden. Dat is mogelijk met alle fietsen. Zowel de nieuwste fietsen als de bekende A-merken zijn bij ons aanwezig om een proefrit te maken.

Proefrijden voor het ervaren van de fietsbeleving

Een proefrit op een elektrische fiets is ideaal om de fietsbeleving in de praktijk te ervaren. Uiteraard hoef je geen uren proef te fietsen om de e-bike te beoordelen. Een klein rondje fietsen geeft al een uitstekende indruk. Bijvoorbeeld als het om de gebruiksvriendelijkheid gaat, maar ook over het fietsgemak. Bovendien voorziet een proefrit op de fiets erin dat je ervaring krijgt met de fiets. Het kleine rondje fietsen is vanaf onze winkel in Nijmegen-Lent zowel mogelijk in de stad als in de natuur. Dat is belangrijk, want als je de fiets voor stadsgebruik koopt dan is het handig dat je de rit in de stad maakt. Wil je er de natuur mee in of lange afstanden overbruggen dan is een proeftocht door de natuur ideaal.

Voorwaarden proefrit

Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan het maken van een testrit op een van onze elektrische fietsen. Dat is nodig om eventueel misbruik te voorkomen. Zo vragen wij je om een formulier in te vullen. Daarbij maken wij een scan van je identiteitskaart. Op deze manier weten wij aan wie wij de e-bike voor de testrit uitlenen. Bovendien zijn de richtlijnen van de BOVAG van toepassing. Kom langs in onze showroom of maak even een afspraak voor een testrit op een van onze demonstratiemodellen.

Zoevers

Zoevers is gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische scooters. Met een Zoever rijd je geruisloos, milieuvriendelijk en voordelig. Ideaal voor de reiziger van deze tijd! Al onze elektrische fietsen en elektrische scooters vind je zowel op deze website als in onze showroom.

Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen-Lent aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent. Ook voor het maken van een proefrit!

Contact