ZOEVERS

Zoevers

Zoevers in Lent is de elektrische fietsen specialist in regio Nijmegen. Wij zijn bekend in de regio en bestaan al sinds 2009. De bekendheid heeft er onder meer voor gezorgd dat ons pand in november 2020 is uitgebreid. Dit om aan de grote vraag te voldoen. Bovendien komen onze medewerkers allemaal uit de omgeving en dat is natuurlijk een prima basis om jou en andere klanten uit de regio te bedienen. Onze speciaalzaak richt zich specifiek op alles wat met elektrische fietsen en elektrische scooters te maken heeft. Door onze focus op e-bikes te leggen, zijn wij de enige echte elektrische fietsen specialist in Nijmegen.

BESTE AANKOOP

Zoevers in Lent maakt het onderscheid

Als elektrische fietsen specialist in Lent maakt Zoevers het onderscheid. Niet alleen op het gebied van het grote en gevarieerde aanbod. Ook als het gaat om de uitgebreide expertise in regio Nijmegen op het gebied van duurzame fietsen met aandrijving. Daarom mag je ook vertrouwen op een professioneel advies bij het maken van een keuze. Wij luisteren daarom naar je wensen om een advies op maat te geven. Zoevers biedt zoveel diversiteit in modellen dat je altijd de perfecte elektrische fiets vindt. Daarnaast kan je ook voor alle reparaties terecht die onze gekwalificeerde e-bike monteurs vakkundig uitvoeren.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Elektrische fiets in Lent van kwaliteitsmerken

Zoevers biedt als specialist in Lent uitsluitend elektrische fietsen aan van de hoogste kwaliteit. Zo ben je bij ons als specialist in de elektrische fiets ongeacht je keuze altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uit het aanbod van Riese & Muller en keuze te maken. Of om op basis van ons advies over elektrische fietsen een Qwic e-bike te kopen. Ons aanbod is wat dat betreft enorm groot en divers met ook fietsmerken als Trek, Cube, Specialized, Cortina, Vogue en Carqon in het aanbod.

Altijd kwaliteit fietsmerken:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Wat doen wij in Lent?
Je kan bij Zoevers terecht voor het kopen van een elektrische fiets of elektrische scooter. Uiteraard is het eveneens mogelijk om reparaties te laten uitvoeren of het onderhoud uit te besteden. Naast de verkoop heb je tevens de mogelijkheid om voor elektrische fiets lease te kiezen. Dat is heel voordelig en kost je maar een paar euro per maand. Het geven van deskundig advies maakt bovendien standaard onderdeel uit van onze klantgerichte service. Je mag ook altijd van de gelegenheid gebruikmaken om een proefrit op een elektrische fiets te maken.

Fijn fietsen met trapondersteuning in regio Arnhem

Allereerst is het heel ontspannen fietsen op een elektrische fiets. Daarnaast is het een duurzame manier van transportatie. Hieruit kunnen we afleiden dat de fietsroutes in Nijmegen een stuk aangenamer worden als je gebruik maakt van een elektrische fiets. Zoals een mooie route langs de Waal, Ooijpolder, Overasseltse Vennen of het Rijn-Waalpad.

Wil je altijd snel op een duurzame en comfortabele manier op je bestemming aankomen? Bekijk dan meteen de voorraad met elektrische fietsen en elektrische scooters.

Zoek ook gemakkelijk en snel aan de hand van je wensen in de voorraad fietsen op de site.

Elektrische fietsen specialist regio Nijmegen

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact