ZOEVERS

Zoevers

Zoevers is al sinds jaar en dag de elektrische fietsen specialist in regio Arnhem. Wij zijn gestart in 2009 en hebben in de loop der jaren onze expertise en ons aanbod steeds verder uitgebreid. Het succes is zo groot geworden dat wij ons pand in 2020 daarop hebben aangepast met een uitbreiding. Onze enthousiaste medewerkers komen uit de regio Arnhem en zijn op deze wijze optimaal betrokken bij onze klanten. Wij zijn een speciaalzaak in elektrische fietsen en elektrische scooters en zijn dan ook dé expert op dat gebied.

BESTE AANKOOP

Verzekerd van de beste aankoop.

Een van de voordelen waar je bij Zoevers in de omgeving van Arnhem profiteert is de uitgebreide specialistische kennis. Daarom ben je bij ons ook altijd verzekerd van het doen van de beste aankoop uit het aanbod met elektrische fietsen. Kom je bij ons in de showroom dan mag je rekenen op een hartelijk welkom en op een professioneel advies. Wij gebruiken onze expertise graag om jou van het beste advies te voorzien bij het kopen van een elektrische fiets. In aanvulling op de verkoop zijn wij in de regio Arnhem overigens ook de specialist als het om reparaties en onderhoud gaat. Deze taken nemen onze gekwalificeerde monteurs op zich.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Kwaliteit als zekerheid

Het beste advies krijgen voor je aankoop geeft al een vertrouwd gevoel. Daarnaast is het ideaal om zekerheid te hebben over de kwaliteit. Zoevers heeft een uitgebreid assortiment met modellen die allemaal van kwaliteitsmerken afkomstig zijn. Bijvoorbeeld van een fabrikant als Qwic om sportief en comfortabel te fietsen net als van Johnny Loco met hippe en trendy modellen. Voor wat betreft de kwaliteit geven wij je dan ook graag de zekerheid met onder meer keuze uit elektrische fietsen van onderstaande fabrikanten.

Altijd uitstekende kwaliteit fietsmerken:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Fijn fietsen met trapondersteuning in regio Arnhem

Het is fijn fietsen op een duurzame fiets met aandrijving in de gemeente Arnhem en in de omgeving. Bijvoorbeeld om een fietsroute te volgen of om gemakkelijk en comfortabel uitstapjes te maken, zoals naar het Open Luchtmuseum en naar Burgers Zoo Dierentuin. Het is eveneens fantastisch fietsen op een elektrische fiets door het heuvelachtige gebied van de Posbank. Of langs het voormalige landgoed Bronbeek net als door het natuurrijke Sonsbeek park om de route daarna te vervolgen en in Zypendaal aan te komen

Voortaan altijd snel en gemakkelijk fietsen in de regio Arnhem? Ontdek je favoriete model in onze voorraad met elektrische fietsen en elektrische scooters.

elektrische fietsen specialist in regio Arnhem

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact