ZOEVERS

Zoevers

Zoek je een elektrische fietsen specialist in Huissen of omgeving? Zoevers is gevestigd in Lent en staat in de regio bekend als dé expert op het gebied van elektrische fietsen. Dat zijn wij al vanaf 2009 en in verband met toenemende groei hebben wij in 2020 ons pand uitgebreid. Dat betekent dat wij nog meer mensen die op een elektrische fiets of elektrische scooter willen rijden van dienst zijn. De uitbreiding van het pand staat ook voor een omvangrijk en divers aanbod van e-bikes van topmerken. Wij zijn een echte elektrische fietsen speciaalzaak in de regio Huissen waar de expertise aanwezig is om jou met de beste aankoop te laten slagen.

BESTE AANKOOP

Sterk in elektrische fietsen

Zoevers is sterk op het gebied van elektrische fietsen in de omgeving van Huissen. Wij zijn daarin specialist, maar bieden wel een grote diversiteit in het aanbod van milieuvriendelijke fietsen met trapondersteuning. Wij zetten onze expertise graag in om je van een vakkundig advies te voorzien. De diversiteit brengt namelijk met zich mee dat er enorm veel modellen zijn om uit te kiezen. Het ene model is bijvoorbeeld perfect om mee op reis te nemen en een ander model voorziet in optimaal fietsgemak in druk gebied. Zo zijn er ook elektrische fietsen voor recreatieve en sportieve doeleinden. Wij helpen je bij het maken van een keuze. Overigens richten wij ons naast de verkoop ook op onderhoud en reparaties van elektrische fietsen. Onze monteurs hebben daar de kwalificaties voor. Bovendien komen onze medewerkers uit de regio en dat maakt onze lokale service vertrouwd.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Kwaliteit staat bovenaan

Kwaliteit is voor ons een gegeven en dat maakt Zoevers ook zo sterk. Bij ons krijg je gewoon de garantie dat je een elektrische fiets of elektrische scooter van topkwaliteit koopt. Wij leveren alleen modellen van gerenommeerde merken. Overigens heeft de kwaliteit eveneens betrekking op de onderhoud- en reparatieservice. Wij hebben van onderstaande topmerken elektrische fietsen en elektrische scooters in het aanbod beschikbaar.

Altijd gerenommeerde fietsmerken:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Met duurzaam gemak fietsen in regio Huissen

Een elektrische fiets voorziet in aangenaam gemak, optimaal comfort en extra snelheid. In de gemeente Lingewaard fiets je zo naar het werk en is het ideaal om het Rijn-Waalpad te volgen. Het is eveneens heerlijk om op recreatieve wijze door de natuur te fietsen, zoals langs de Rijn of Nederrijn. Of een fietsroute te volgen die langs bezienswaardigheden als Fort Pannerden of Kasteel Doornenburg leidt. Het is eveneens mogelijk om met gemak de Pleyroute te volgen.

Wil je snel op je bestemming komen op een aangename en milieuvriendelijke manier? Bekijk ons complete aanbod met elektrische fietsen en elektrische scooters.

Elektrische fietsen specialist regio Huissen

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact