ONDERHOUD

Onderhoud

Heb je een elektrische fiets of elektrische scooter bij ons gekocht? Het is belangrijk om aandacht aan het onderhoud te besteden. Dan heb je er namelijk nog langer plezier van. Je kan bij ons terecht met alle elektrische fietsen en scooters die bij ons gekocht zijn. Uiteraard geldt dat eveneens voor reparaties als er sprake is van een mankement of als er zich een ongelukje heeft voorgedaan. Naast een grote showroom hebben wij ook de beschikking over een eigen werkplaats. Bovendien kan je een leenfiets meekrijgen zonder dat daar kosten aan zijn verbonden. Neem contact met ons op voor een onderhoudsafspraak of plan deze zelf digitaal in.

Onderhoud en reparaties in eigen werkplaats

Onderhoud en reparaties vinden plaats in onze eigen werkplaats. Als elektrische fietsen specialist hechten wij waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken er bij Zoevers gediplomeerde e-bike monteurs. De vakkennis blijft bij onze gediplomeerde monteurs overigens altijd up-to-date. Ieder jaar vindt er namelijk een scholing/beurs plaats. Bijvoorbeeld van Motoren van Bosch en Motoren van Bafang. Zo volgen onze medewerkers ook altijd de laatste technologische ontwikkelingen die van belang zijn. Elektrische fietsen en elektrische scooters zijn bij onze gediplomeerde monteurs dan ook in uitstekende handen.

Gratis leenfiets beschikbaar

Je hoeft je niet druk te maken om ander vervoer te regelen als je elektrische fiets bij ons in onderhoud is. Of als er een reparatie aan je e-bike uitgevoerd moet worden. Het is namelijk in vrijwel de meeste gevallen mogelijk om van ons een leenfiets mee te krijgen. Je levert jouw e-bike af volgens afspraak en gaat er op een leenfiets weer vandoor. Je krijgt altijd een berichtje wanneer je fiets klaar is en je deze op kan halen. Mocht het voorkomen dat onze monteur tijdens het onderhoud of reparatie en probleem ontdekt waar extra kosten aan verbonden zijn dan hoor je dat van ons. Wij nemen in dat geval namelijk altijd contact op om met je te overleggen.

Zoevers

Zoevers is gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische scooters. Met een Zoever rijd je geruisloos, milieuvriendelijk en voordelig. Ideaal voor de reiziger van deze tijd! Al onze elektrische fietsen en elektrische scooters vind je zowel op deze website als in onze showroom.

Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen-Lent aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent. Ook voor het maken van een proefrit!

Contact