Trek

Trek is een Amerikaans merk dat fietsen produceert en een lange geschiedenis kent. De historie van de merknaam voert terug naar het jaar 1975. Daar ontmoetten Hogg en Burke elkaar in de bar The Pine Club om een naam te bedenken. Hogg vond de naam Kestrel mooi die naar een roofvogel verwijst, maar Burke was voorstander van Trek. Deze naam verwijst naar avontuur, vrijheid en kwaliteit en sluit nu nog aan op de fietsen die Trek produceert. De eerste frames werden in 1976 gebouwd in wat toen een schuur was. Nu is het hoofdkwartier maar anderhalve kilometer verderop gelegen. Bovendien maakt het fietsmerk niet alleen fietsen, maar ook accessoires en fietsonderdelen. Trek was bekend met de kwaliteit van fietsen in het middensegment en hogere segment in Europa en heeft dat naar Amerika vertaald. Zoevers waardeert het vakmanschap en de kwaliteit en heeft om deze reden de elektrische fietsen van Trek in het assortiment.

Perfect voor sportief gebruik of lange afstanden

Een e-bike van Trek is altijd uitgevoerd met een stoer en sportief design. De elektrische fietsen zijn in de stad een uitstekend alternatief voor autovervoer. Op lange afstanden is het een toermaatje dat je tot geweldige prestaties brengt. Ben je avontuurlijk aangelegd dan vlieg je de bergen omhoog op een e-bike van Trek en daal je wat voorzichtiger af. Kom bij Zoevers langs om advies te krijgen over welk model van Trek het beste is voor jou. De e-bikes zijn op voorraad leverbaar.

ONS AANBOD

Zoevers’ Trek aanbod

Alle Trek fietsen bekijken

KWALITEIT

Elektrische fietsen van Trek

Elektrische fietsen van Trek kenmerken zich door het sportieve karakter en topprestaties. Het fietsmerk is overigens niet voor niets vertegenwoordigd in de wielersport in rondes als vertegenwoordigd in Tour de France, Giro d’ Italia en la Vuelta a España. Dat tekent het sportieve karakter dat ook terug te zien is in de Trek e-bikes. De kwaliteit is top en dat is terug te zien aan de prijs, want de elektrische fietsen zijn in de hogere prijsklasse beschikbaar.

De duurzame fietsen zijn onder meer ideaal om te toeren, maar ook om in de stad te fietsen of over zwaar terrein heen te gaan. Dat maakt de milieuvriendelijke fietsen voor een brede doelgroep geschikt. Het is daarbij afhankelijk van het model wat het vermogen is van de elektromotor. Dat vermogen ligt tussen 250 en 350 watt met trapondersteuning tot 25 km/u of tot 45 km/u. De accu is los van de fiets of op de fiets op te laden en het Removable Integrated Battery (RIB)-systeem maakt het mogelijk om de accu simpel mee te nemen en onderweg op te laden. De actieradius varieert van 32 km tot 160 km, waarbij de omgevingsfactoren invloed hebben op het feitelijke bereik. Denk aan eventuele bagage als gewicht net als de accucapaciteit, tegenwind, terrein en andere omstandigheden. Een grotere accu voorziet uiteraard in meer capaciteit en laat je niet alleen verder, maar ook sneller rijden. De zelf te kiezen ondersteuning modus heeft overigens invloed op het bereik. Verder staat Trek erom bekend alleen met Bosch te werken en dat staat garant voor een uitstekende kwaliteit.

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact