ZOEVERS

Zoevers

Zoevers is een specialist in elektrische fietsen in de regio Wijchen. Onze bekendheid in de regio is vanaf het begin in 2009 steeds verder gegroeid. Zo hebben wij ons pand in Lent in 2020 verder uitgebreid om aan de toenemende vraag naar elektrische fietsen te voldoen. Onze goede naam is te danken aan de uitgebreide expertise en aan onze lokale medewerkers. Die komen namelijk allemaal uit de omgeving. Als je in de regio Wijchen op zoek bent naar een specialist in elektrische fietsen of elektrische scooters, kom dan vooral bij Zoevers langs.

BESTE AANKOOP

Uitgebreid aanbod, expertise en topservice

Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod met elektrische fietsen. Wij maken daarin graag het onderscheid in de regio Wijchen met onze kennis, ervaring en topservice. Het kopen van een duurzame en milieuvriendelijke fiets met aandrijving is een investering voor lange tijd. Het is daarom in jouw belang dat je een juiste keuze maakt. In dat kader denken wij graag met je mee op basis van onze kennis en ervaring. Zo mag je bij ons op een deskundig advies vertrouwen. Onze topservice betekent ook dat je de elektrische fiets bij ons voor reparatie en onderhoud kan brengen. Bij Zoevers werken monteurs die daarvoor gekwalificeerd zijn en specialistische kennis hebben.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Elektrische fiets van uitstekende kwaliteit in regio Wijchen kopen

Kwaliteit is een van de onderscheidende kenmerken die wij hoog hebben staan. Daarom bieden wij je de garantie dat je bij ons in de regio Wijchen een elektrische fiets van de beste kwaliteit koopt. Dat garanderen wij, omdat er uitsluitend kwaliteitsmerken vertegenwoordigd zijn in ons aanbod.

Altijd kwaliteit fietsmerken:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Op een elektrische fiets door regio Wijchen

Het is ideaal om op een van onze elektrische fietsen in de regio Wijchen te fietsen. Bijvoorbeeld om comfortabel en gemakkelijk vanuit de gemeente Wijchen naar je werk te gaan. Zo fiets je ook net zo gemakkelijk naar Wijchense Berg net als dat je in je vrije tijd een fietsroute Wijchen kan volgen. Het is fantastisch om met trapondersteuning lange fietsroutes langs de Waal of door de mooie omgeving van recreatiegebied Berendonck te fietsen.

Bekijk direct het aanbod met elektrische fietsen en elektrische scooters in de regio Wijchen. Dan kom je straks altijd met gemak op iedere bestemming aan.

Elektrische fietsen specialist regio Wijchen

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact