ZOEVERS

Zoevers

Zoevers is de vertrouwde elektrische fietsen specialist in regio Elst en gevestigd in Lent. Wij zijn als sinds 2009 actief met de verkoop en reparatie van elektrische fietsen en elektrische scooters. Onze bekendheid is in de loop der jaren sterk toegenomen en mede door de grote vraag hebben wij ons pand in 2020 uitgebreid. Daarbij komt dat onze medewerkers uit de regio komen en daarom ook lokaal bekend zijn. Dat voorziet direct al in een gemakkelijke communicatie en vertrouwde service. Onze expertise maakt ons bovendien tot dé echte specialist in elektrische fietsen in de omgeving van Elst.

ONDERSCHEID

Wij maken in alles het onderscheid

Op het gebied van elektrische fietsen maken wij in alle opzichten het onderscheid. Je komt bij Zoevers dan ook terecht bij een expert die je van een professioneel advies voorziet. Dat is echt van groot belang als je van plan bent om in de omgeving van Elst een milieuvriendelijke fiets met aandrijving te kopen. Onze expertise combineert bovendien met een divers samengesteld aanbod om aan allerlei wensen te voldoen. Verder kan je ook gewoon bij ons terecht als je elektrische fiets onderhoud nodig heeft. Of als er zich een mankement voordoet, want onze gekwalificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van elektrische fietsen.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Kwaliteit als garantie

Het is vooraf al prettig om te weten dat je in de omgeving van Elst bij Zoevers een elektrische fiets koopt van de beste kwaliteit. Ons aanbod bestaat alleen maar uit e-bikes en elektrische scooters die van gerenommeerde fabrikanten afkomstig zijn. Bijvoorbeeld van Riese & Muller net als van Trek en Cube of van Vogue en Cortina. Bekijk hieronder maar eens welke kwaliteitsmerken wij allemaal in het aanbod hebben. Zo ben je niet alleen verzekerd van een duurzame fiets, maar ook van een duurzame aankoop.

Altijd kwaliteit:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Comfortabel fietsen in regio Beuningen

In de gemeente Overbetuwe is het ideaal om een elektrische fiets als milieuvriendelijk vervoersmiddel te gebruiken. Zo fiets je met gemak en lekker snel naar je werk en weer naar huis. Of trek je er in de weekenden op uit om een mooie fietsroute te volgen. Bijvoorbeeld in Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen net als langs de molen Nieuw Leven in Valburg.

Wil je voortaan altijd snel en comfortabel aankomen op je bestemming? Check direct de voorraad met elektrische fietsen en elektrische scooters.

Elektrische fietsen specialist regio Elst

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact