Specialized

Specialized is een Amerikaanse fiets fabrikant die in 1974 is opgericht. Vanaf het allereerste begint heeft de producent zich gericht op innovatie met de inspiratie om fietsers in optimaal gemak te voorzien. In 2009 heeft het bedrijf de eerste elektrische fiets ontwikkeld met alle expertise die al op het gebied van fietsen aanwezig was. Zo is er een e-bike ontstaan die perfect rijdt met extra snelheid en aanvoelt als een topfiets. Specialized is het beste als een fietsmerk te omschrijven dat fietsen maakt door fietsers. In de wielersport staat dit merk bekend als A-merk. Zo heeft Specialized een eigen windtunnel gebouwd en geïnvesteerd in carbon om racefietsen topprestaties te laten leveren in de wielersport. Denk daarbij maar aan wielerrondes als Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a España. Zoevers sluit zich graag aan bij het zo gemakkelijk en sportief mogelijk maken voor fietsers. Daarom zijn de elektrische fietsen van Specialized in ons aanbod te vinden.

De topper voor de sportieve fietser en perfect voor lange afstanden

Zoevers voorziet in een gevarieerd aanbod van elektrische fietsen van Specialized. Bovendien zijn de e-bikes op voorraad leverbaar. Elk type fiets van Specialized is namelijk weer voor andere doeleinden bedoeld. Wil je graag door de bergen rijden of met trapondersteuning extra lange afstanden rijden? Of zoek je een sportief model om overal gemakkelijk, comfortabel en snel door het verkeer in een drukke stad te rijden? Laat je wensen aan ons weten dan weet jij zeker dat je straks op een topfiets rijdt. Wij willen je graag kennis laten maken met de e-bikes van Specialized als je op zoek bent naar een echt sportieve fiets die perfect is voor lange afstanden. Kom naar onze showroom in Lent, Nijmegen. Wij helpen je om je de beste keuze te laten maken. Proefrijden is mogelijk.

ONS AANBOD

Zoevers’ Specialized aanbod

Alle Specialized fietsen bekijken

KWALITEIT

Elektrische fietsen van Specialized

Elektrische fietsen van Specialized zijn bijzonder sportief te noemen en behoren tot de high-end markt. De e-bikes bevinden zich vanwege de kwaliteit, innovatieve toepassingen en modern design en classy uitstraling in een duurder segment. Daar krijg je ook veel voor terug. In elk geval een topbeleving als het gaat om sportief en duurzaam fietsen met trapondersteuning. De Turbo E-bikes zijn voor uiteenlopende doeleinden geschikt, maar wel altijd met de focus op zo sportief en comfortabel mogelijk fietsen. Er zijn citybikes met trapondersteuning beschikbaar, maar bijvoorbeeld ook e-MTB bikes voor een verdubbeling van de trapkracht. Zo heb je ook de mogelijkheid om een Turbo racefiets met trapondersteuning te kopen. Een van de algemene kenmerken voor alle elektrische fietsen is het lichte gewicht. Elke e-bike in het assortiment beschikt daarnaast over unieke eigenschappen. Zo vind je altijd de fiets die het beste bij je past. Bijvoorbeeld snel en krachtig of comfortabel en snel net als lichtgewicht en gebalanceerd.

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact