GRATIS ELEKTRISCHE LEENFIETS

Gratis elektrische leenfiets

Wij laten je niet lopen als je aan Zoevers het onderhoud elektrische fiets uitbesteedt. Je krijgt bij ons als elektrische fietsen specialist namelijk een gratis elektrische leenfiets tot je beschikking.

Voorwaarden

Het aanbieden van vervangend fietsvervoer is een extra service die wij bieden als je fiets bij ons in onderhoud is of als je huidige fiets bij ons gekocht is. Een reparatie aan je fiets of het uitbesteden van onderhoud is praktisch gezien ideaal als je de zekerheid hebt van een gratis leenfiets. Die zekerheid geven wij jou bij reparatie en onderhoud van je elektrische fiets.

Gratis leenfiets

Het is fijn om vooraf al te weten altijd mobiel te zijn met vervangend fietsvervoer. Dan kan je gewoon op je gemak naar je werk gaan of recreatief fietsen in je vrije tijd. Bovendien profiteer je bij deze service van nog veel meer voordelen. Bij het maken van een afspraak voor reparatie of onderhoudsbeurt kom je direct te weten of er een leenfiets beschikbaar is. Zo laten wij je als elektrische fietsen specialist ook weten wanneer de fiets in onderhoud klaar is. Wij sturen je dan snel een berichtje.

Opletten bij vervangend fietsvervoer

Wij lenen de vervangende elektrische fiets graag aan je uit, maar er zijn wel een aantal regels aan verbonden. Zo vragen wij je om de accu eruit te halen en je fiets extra op slot te zetten. Er geldt bovendien een eigen risico indien er sprake is van diefstal. Het bedrag van eigen risico is 250 euro. Daar zijn wij toe genoodzaakt omdat elektrische fietsen nu eenmaal zeer geliefd zijn onder het dievengilde. Er worden in deze tijd dan ook veel leen fietsen gestolen. Voorkom diefstal door extra goed op te letten.

Reparatie of onderhoud voor je elektrische fiets? Bel direct voor een afspraak of maak een digitale afspraak. Bij de planning zien wij direct of er een gratis elektrische leenfiets beschikbaar is.

Zoevers

Zoevers is gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische scooters. Met een Zoever rijd je geruisloos, milieuvriendelijk en voordelig. Ideaal voor de reiziger van deze tijd! Al onze elektrische fietsen en elektrische scooters vind je zowel op deze website als in onze showroom.

Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen-Lent aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent. Ook voor het maken van een proefrit!

Contact