Cortina

Cortina is een Nederlands fietsenmerk dat een diversiteit aan fietsen ontwerpt en produceert. Het merk is groot geworden met het op de markt brengen van betaalbare transportfietsen die enorm populair zijn. De collectie met fietsen is enorm groot en veelzijdig om iedereen op zijn favoriete manier te laten fietsen. Dat betekent ook dat er betaalbare elektrische fietsen tot het gamma van Cortina behoren. Als elektrische fietsen specialist hebben wij de e-bikes uiteraard in onze voorraad opgenomen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende modellen, uitvoeringen en motoren. Er is onder meer een onderscheid als het gaat om de voorwiel motoren en de midden motoren. Zoevers helpt je graag bij het maken van een keuze voor een van de elektrische fietsen van Cortina.

Elektrische fietsen van Cortina

Een van de kenmerken van de Hollandse fiets met aandrijving van Cortina is dat de accu afneembaar is. Dat is op alle modellen van toepassing. De accu beschikt over een slot dat met je fietssleutel te openen is. De uitneembare accu maakt het mogelijk om deze binnen in je huis op te laden. Naast dit algemene kenmerk zijn er ook eigenschappen die verschillen, zoals de voorwiel motor en midden motor. Daarbij verschilt niet alleen de positie van de motor, maar is dat eveneens te merken aan de rijeigenschappen.

ONS AANBOD

Zoevers’ Cortina aanbod

KWALITEIT

Comfort voormoter van Cortina

De elektrische fietsen met een voorwielmotor van Cortina zijn voorzien van een stille naafmotor. De aansturing daarvan vindt plaats aan de hand van digitale technologie. Er is onder meer sprake van een rotatiesensor en snelheidssturing. In de praktijk merk je dat aan de ondersteuning om een bepaalde snelheid vooruit te komen. Er is een maximale snelheid vast te stellen tot 25 km/u. Bovendien zijn er nog meer instellingen op je eigen voorkeuren af te stemmen. De elektrische fiets anticipeert daar dan op. Bijvoorbeeld of je rustig weg wilt fietsen vanuit de startpositie of snel wilt optrekken.

Middenmotor

De Cortina e-bikes met een middenmotor van onder meer Bafang en Shimano STEPS voorzien in een krachtige ondersteuning. De fietsbeleving ligt op een hoog niveau, waarbij het type middenmotor bepaalt voor welk gebruik deze het meest geschikt is. Zo is de Shimano STEPS perfect voor de sportieve rijder en Bafang ideaal voor woon-werkverkeer. De middenmotor bevindt zich bij de trapas in het midden van het frame. Hierdoor is er sprake van een perfecte gewichtsverdeling.

Altijd het perfecte model voor jou
Cortina brengt meerdere elektrische fietsen uit die onder meer populair zijn onder studenten en jongeren. Er is echter voor iedere doelgroep een ideale e-bike van dit merk bij Zoevers verkrijgbaar. Bijvoorbeeld voor gezinnen om kinderen te vervoeren en om gemakkelijk boodschappen te doen in het stadsverkeer. Het is een uitstekend alternatief voor een tweede auto en voor het openbaar vervoer. Laat je in onze showroom adviseren om tot de beste keuze te komen. Wij hebben elektrische fietsen van Cortina op voorraad.

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact