ZOEVERS

Zoevers

Zoevers bestaat sinds 2009 en heeft zich ontwikkeld tot dé elektrische fietsen specialist in regio Malden. De vraag naar elektrische fietsen bij een betrouwbare e-bike specialist is enorm toegenomen. Dat hebben wij gemerkt en daarom is er in 2020 ook een uitbreiding van ons pand gekomen. Zo zijn wij nog beter in staat om jou met een perfecte service en uitgebreid aanbod van elektrische fietsen te bedienen. Onze expertise op het gebied van elektrische fietsen en elektrische scooters is zeer uitgebreid. Kom je vanuit Malden of omgeving bij ons langs? Wij voorzien je graag van advies. Onze medewerkers zijn trouwens allemaal uit de omgeving afkomstig en dat voelt lokaal vertrouwd.

BESTE AANKOOP

Persoonijk advies bij aankoop

Het aanbod met elektrische fietsen dat wij voor jou in de regio Malden beschikbaar hebben, is zeer divers. De gebruiksdoelen lopen uiteen van gemak voor woon-werkverkeer tot recreatieve doeleinden. De wensen variëren eveneens als het gaat om design, kleur en eigenschappen. Daarom is het bij het kopen van een elektrische fiets in de omgeving van Malden ook zo belangrijk om advies te krijgen. De expertise van Zoevers zorgt ervoor dat wij je altijd van een persoonlijk advies op maat voorzien. Zo vertel jij op je gemak je wensen en denken wij met je mee. Onze service bestaat niet alleen uit het verkopen van elektrische fietsen en elektrische scooters. Wij richten ons op het aanbieden van een totaalpakket en zijn er dus ook voor reparaties en onderhoud. Onze monteurs zijn gekwalificeerd in de reparatie van e-bikes en e-scooters. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Wij maken graag het onderscheid in kwaliteit

Onderscheid in kwaliteit komt bij Zoevers in alle aspecten naar voren. Dus niet alleen als het gaat om de service en vakkennis, maar vooral ook als het om het kwalitatieve aanbod gaat. Kom je uit de regio Malden bij ons een elektrische fiets kopen dan weet je zeker dat je een goede koop doet. Dat garanderen wij je omdat wij alleen met de beste e-bike merken werken.

Altijd garantie voor de beste kwaliteit:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Fietsen met trapondersteuning in regio Malden

Het is heerlijk om met het gemak van trapondersteuning op een elektrische fiets in de gemeente Heumen te rijden. Of om de deur achter je dicht te trekken om vanuit Malden een fietsroute in de omgeving te volgen. Heumensoord is wat dat betreft een fantastisch natuurgebied om op de elektrische fiets te verkennen.

Rijd voortaan met extra gemak en met optimaal comfort. Ga direct naar het aanbod met elektrische fietsen en elektrische scooters in de regio Malden.

Elektrische fietsen specialist in regio Malden

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact