Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres. Zoals zichtbaar vind u hieronder onze contactgegevens van de werkplaats en de winkel. Bovendien vind u daar ook ons telefoonnummer om met één van onze specialisten in contact te komen. Hieronder vind u de nieuwe regels over aanschaf, onderhoud en reparaties bij van uw elektrische fiets of scooter. Daarbij vind je de richtlijnen voor een bezoek aan Zoevers.

Nijmegen
Griftdijk Zuid 137
6663 BE LENT

 024-8200201
 info@zoevers.nl

Contactformulier

  Route

  Komt u met de auto?

  Als je vanaf Nijmegen komt neem je de 1e afslag links (na de Waalbrug). Eerst na 30 meter links en direct weer links, zodat je op de parallelweg uitkomt van de Prins Mauritssingel. Daarmee komt u op de Griftdijk Zuid. Aan je rechterhand vind je Zoevers.

  Wanneer je vanuit Arnhem komt neem je de afslag Station Lent. Daarna ga je na 30 meter linksaf en nogmaals links, zodat je op de parallelweg terechtkomt. Uw rijdt nu over de straat: Griftdijk Zuid. Aan je rechterhand vind je Zoevers.

  Komt u met openbaar vervoer?

  Aangezien Zoevers 400 meter van het station Nijmegen-Lent gelegen is, geeft dit een mooie gelegenheid om direct van de nieuwe fiets gebruik te maken. Anders gezegd, u krijgt altijd een volle accu bij uw aankoop.

  Zie de website 9292ov.nl voor een routeadvies op maat.