Carqon

Carqon is een fietsmerk dat is ontstaan met als missie om superieure elektrische bakfietsen op de markt te brengen. Het is een Nederlands merk dat daarom onder meer bekend is met de fietstraditie in Nederland. Het superieure karakter van de Made in Holland Carqon elektrische bakfietsen uit zich onder meer in het onderscheid met betrekking tot technologie, functionaliteit en hip en trendy ontwerp. Bij het ontwikkelproces richt Carqon zich bovendien op de kleinste details. Het is daarom ook een van de kwaliteitsmerken die Zoevers als elektrische fietsen specialist in het aanbod heeft opgenomen. Je mag dan ook rekenen op een bakfiets voor de hele familie op basis van Nederlands vakmanschap.

Fiets voor de hele familie

De Carqon bakfiets is perfect voor families en zelfs als alternatief voor een tweede auto te zien. De bakfiets heeft een gebruiksvriendelijke ontwerp met een deur in bak voor een eenvoudige instap. Het is een tweewieler die tot de top behoort als het gaat om optimale urban mobility. Het lichte gewicht van de bakfiets staat een draaggewicht tot 80 kilo in de bak niet in de weg. De bakfiets van Carqon is vanuit voorraad verkrijgbaar bij Zoevers.

ONS AANBOD

Zoevers’ Carqon aanbod

KWALITEIT

Elektrische bakfietsen van Carqon

Een bakfiets van Carqon blinkt uit in design, functionaliteit en innovatieve technologische toepassingen. Zo is de middenmotor een Bosch Performance CX Cargo Line en behoort deze tot de vierde generatie van elektromotoren. Deze middenmotor kenmerkt zich dan ook door extreem krachtige eigenschappen. Bovendien is de elektromotor licht van gewicht en rijdt de bakfiets superefficiënt. De vormgeving van de tweewieler is compact om gemakkelijk door het verkeer te manoeuvreren, waarbij het design hip en trendy is ontworpen. De Bosch-motor is overigens bijzonder stil en heeft op de trapas een plekje gekregen. Dat voorziet in een perfecte trapondersteuning en garandeert elke keer weer een optimale fietsbeleving. Zoevers is er niet voor niets trots op deze familie fiets van Carqon in het assortiment te hebben. Zoals een elektrische fietsen specialist betaamt, bieden wij je graag het beste van het beste.

Het schakelen op de elektrische bakfiets gaat heel gemakkelijk om je snelheid en fietsgedrag aan te passen aan de omstandigheden. Dat is te danken aan de Enviolo N380 Traploze Versnellingsnaaf. Dit is een transmissiesysteem dat op hoogwaardige wijze is uitgevoerd en verbonden is met de Gates Carbon Belt Drive ofwel riemaandrijving die onderhoudsarm en stil is. Naast deze versnellingsoptie is er de keuze voor de aandrijflijn Shimano Deore XTd ie een 10-speed derailleur heeft in combinatie met een KMC-ketting. Deze gaat langer mee, maar vraagt in dat opzicht wel meer onderhoud. De uitvoering en functionaliteiten maken dat de bakfiets van Carqon voor allerlei toepassingen geschikt is. Zo rijd je moeiteloos door naar je werk als je de kinderen bij de opvang of school hebt afgezet. Of maak je net zo eenvoudig een lange rit op de weg als op offroad paden. Dat is onder meer te danken aan de voorvorkvering in combinatie met de brede terreinbanden en het zwaartepunt dat laag ligt.

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact