EXPERT

Expert in elektrische fietsen regio Beuningen

Zoevers in Lent is de expert in regio Beuningen voor wat betreft elektrische fietsen. Wij zijn in de regio al in 2009 begonnen en hebben in 2020 ons pand nog uitgebreid. Dit om aan de toenemende belangstelling voor het kopen van een elektrische fiets bij een echte specialist te voldoen. Daar staan wij in de wijde omgeving om bekend. Net als om onze klantvriendelijke service en om de medewerkers die allemaal uit de regio komen. Logisch toch dat ook uit Beuningen er mensen komen om bij Zoevers een elektrische fiets of elektrische scooter te kopen.

ZOEVERS

Daarom Zoevers.

Zoevers stelt niet alleen een specialist in elektrische fietsen in de omgeving van Beuningen te zijn. Wij maken dat namelijk ook telkens weer waar. Bezoek ons maar eens om kennis te maken met onze professionele, maar niet al te formele service. Daarom voelt iedereen zich snel op zijn gemak. Leg je wensen bij ons neer en wij luisteren aandachtig om je in het beste advies te voorzien. Het is van belang om vakkundig advies te krijgen bij de aankoop van een elektrische fiets. Er zijn namelijk allerlei modellen die voor uiteenlopende doeleinden geschikt zijn. Ook voorziet Zoevers in onderhoud en reparaties van elektrische fietsen die onze gekwalificeerde monteurs uitvoeren. Zo keer je altijd weer terug naar een vertrouwd adres in de regio Beuningen.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Elektrische fietsen van gerenommeerde fabrikanten

Als elektrische fietsen specialist in de regio Beuningen voorzien wij in een compleet en divers aanbod. Dat betekent dat wij altijd een advies op maat kunnen geven en je op basis daarvan de keuze maakt voor het beste model. Alle modellen zijn van topmerken afkomstig. Ons aanbod is namelijk zorgvuldig samengesteld en de elektrische fietsen en elektrische scooters voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Daarom vind je bij ons ook duurzame fietsen van merken als Specialized voor de sportieve fietser. Of van Riese & Muller met een stijlvol design en comfortabele zit. Bekijk de complete lijst met fietsmerken van de beste kwaliteit in ons aanbod hieronder maar eens.

Altijd superieure kwaliteit:

– Carqon
– Cortina
– Cube
– Eco Traveller
– Johnny Loco
– Qwic
– Riese & Muller
– Specialized
– Trek
– Vogue
– Niu (elektrische scooters)

Aangenaam en snel fietsen in regio Beuningen

Het fietsen op een milieuvriendelijke elektrische fiets in het Rijk van Nijmegen of langs de Waal gaat altijd snel. Bovendien is het comfortabel om vanuit de gemeente Beuningen bijvoorbeeld naar je werk te fietsen. In je vrije tijd is het fantastisch om de natuur in te gaan en een fietsroute uit te stippelen om te gaan fietsen met trapondersteuning.

Wil jij ook voortaan snel en comfortabel fietsen? Bekijk direct onze voorraad met elektrische fietsen en elektrische scooters.

Elektrische fietsen specialist regio Beuningen

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact