Bakfiets subsidie voor ondernemers.

Wist je dat er voor elektrische bakfietsen een aantal subsidieregelingen zijn? Wil je als ondernemer een elektrische bakfiets kopen? Dan heb je dus de mogelijkheid om subsidies aan te vragen bij de overheid. Hierdoor betaalt de belastingdienst in feite mee aan de aanschaf van jouw elektrische bakfiets.

 

Kleinschaligheids-investeringsaftrek (KIA)

Voor de fiets van de zaak komt de BV of ondernemer in aanmerking voor kleinschaligheids-investeringsaftrek (KIA). Het maakt niet uit dat de fiets ter beschikking wordt gesteld voor privégebruik.

Milieu-investeringsaftrek (MIA) en vervroegde afschrijving (VAMIL)

Voor het jaar 2022 staan de elektrische bakfiets op de Milieulijst, omdat ze leiden tot het verbeteren van de luchtkwaliteit en het reduceren van broeikasgassen.

Een elektrische bakfiets (Code F3119) die is bestemd voor het bedrijfsmatig vervoer van goederen of personen – waarbij de aanschaf per bakfiets ten minste € 4.000 bedraagt – met daarnaast al dan niet een aanhangwagen, wisselaccu(’s) en een oplaadstation, geeft zelfs recht op 45% Milieu-investeringsaftrek (MIA). U mag van de investering 75% vervroegd afschrijven (VAMIL).

MEER WETEN

Waarom Zoevers voor elektrische fietsen?

Zoevers is dé elektrische fietsenspecialist in Nijmegen en omgeving. Wij zijn niet alleen professioneel als het om de verkoop van elektrische fietsen gaat. Ook als het om onderhoud en reparaties van e-bikes gaat, zijn wij de beste in het vak. Onze monteurs zijn namelijk gediplomeerde e-bike monteurs en dat maakt net even het verschil in kwaliteit. Bovendien is onze persoonlijke service echt klantgericht en voorzien wij je van een uitgebreid advies.

Het is voor ons belangrijk dat jij de beste keuze maakt. Er zijn namelijk nogal wat verschillen als het om elektrische fietsen gaat. Zo is het gebruiksdoel van de e-bike van belang. Ga je de e-bike in de stad gebruiken of wil je hem mee op reis nemen? Wij zetten onze expertise in om jou het beste advies te geven. In ons aanbod elektrische fietsen is er per model uitgebreide informatie met onder meer specificaties beschikbaar. Heb je de ideale snelle fiets gezien, dan is het ook mogelijk om direct een afspraak voor een proefrit te maken.

Dé fietsspecialist in Nijmegen en regio.

ONS AANBOD

Elektrische fietsen koop je bij Zoevers

Het is geen pretje om lange afstanden te fietsen met een forse tegenwind. Bijvoorbeeld als je naar je werk gaat, waar je toch op tijd wilt zijn. Daar zijn elektrische fietsen nu bij uitstek geschikt voor. Ook als je op een recreatieve of sportieve manier kilometerslange fietsroutes wilt afleggen, is een elektrische fiets ideaal. Zo fiets je bijvoorbeeld met extra gemak over het Rijnwaalpad van Nijmegen naar Arnhem en weer terug. De elektrische fiets geeft je daarbij extra ondersteuning en dat maakt elke fietstocht comfortabel. Bovendien zijn elektrische fietsen een ideaal alternatief voor een milieuvervuilende auto. Overweeg je om een snelle fiets te kopen met duurzame aandrijving? Zoevers in Lent heeft het grootste assortiment en niet geheel onbelangrijk, wij leveren direct vanuit voorraad. Dit maakt dat Zoevers dé elektrische fietsenspecialist is in regio Nijmegen