Johnny Loco

Johnny Loco is een brand. Een merk dat een levensstijl vertegenwoordigt en je laat meevoeren met de waan van de dag. Johnny Loco heeft invloed op vele aspecten van het alledaagse leven. Niet alleen met het jou brengen naar de volgende bestemming op een Nederlandse fiets, maar ook in stijl. Het merk produceert meer dan alleen fietsen en richt zich tevens op de looks. Dat is terug te zien in het design van de hippe bakfiets, maar ook in de zonnebrillen en horloges in een unieke stijl. Zoevers ondersteunt deze bijzondere lifestyle, waarbij de topkwaliteit overigens nog niet eens is benoemd. Daarom hebben wij als elektrische fietsen specialist de originele bakfiets met trapondersteuning in ons assortiment opgenomen.

Perfect voor het vervoeren van kinderen en spullen

Je vervoert in de fancy elektrische bakfiets van Johnny Loco net zo gemakkelijk spullen als kinderen. Je kinderen zitten veilig op de kuipbankjes die uitgevoerd zijn met veiligheidsgordels. Heb je even geen kinderen te vervoeren, maar wel spullen dan zijn deze eenvoudig te transporteren in de aluminium bak. Zoevers heeft Johnny Loco bakfietsen met trapondersteuning op voorraad. Kom maar langs in onze showroom in Nijmegen-Lent en maak een proefrit om de speciale lifestyle zelf op een unieke wijze te ervaren.

ONS AANBOD

Zoevers’ Johnny Loco aanbod

Op dit moment hebben we geen Johnny Loco fietsen in ons assortiment.

KWALITEIT

Elektrische bakfiets van Johnny Loco

De elektrische bakfiets van Johnny Loco met de naam E-Cargo Cruiser is met een speciaal doel ontworpen. Het is namelijk een transport bakfiets voor kinderen en spullen ineen. Het is een elektrische bakfiets met een trendy uiterlijk waar je op gezien mag worden. Dat maakt de E-Cargo zowel geschikt voor de hipster als voor de milieubewuste consument als alternatief vervoer voor een auto. Veiligheid en comfort vormen de basis met een uitgebalanceerd ontwerp in combinatie met extreme lichtheid. De nieuwste Dutch Delight E-Cargo van Johnny Loco is met het Shimano Stepsysteem uitgevoerd net als met een lithium ion accu. De stille motor laat je geruisloos aan het verkeer deelnemen.

De elektromotor biedt ondersteuning tot een snelheid van 20 km/u en zelf trap je bij het licht optrekken met 50% energie die vanuit je benen komt. Er is sprake van een aandrijving op de trapas, zodat je niet met zware wielen te maken hebt. Het design van het frame is gebaseerd op dat van een authentieke beachcruiser en daarmee is de basis voor een ideale zithouding gelegd. Het is dan ook relaxt fietsen op deze trendsetter onder elektrische bakfietsen. Het frame beschikt overigens over licht kantelende eigenschappen en dat maakt het sturen net even wat gemakkelijker. De bak voor rust tussen twee kleine wielen en betreft een aluminium bak. De band achter is dik en deze uitvoering van de E-Cargo twincruiser van Johnny Loco voorziet in een optimale stabiliteit op de weg.

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact