Riese & Müller

Riese & Müller vind het wiel telkens opnieuw uit als het gaat om het ontwerpen en produceren van elektrische fietsen. Dat betekent dat het bedrijf met een eigen fabriek in Duitsland elk nieuw ontwerp steeds verder verbetert. Het is niet voor niets wereldwijd gezien de meest moderne fietsfabriek. Bovendien komt het brede assortiment tegemoet aan iedere doelgroep. Zo is er voor iedereen en dus ook voor jou altijd een ideale e-bike beschikbaar van Riese & Müller. De fiets fabrikant gaat voorop in de technologie en het high-end merk onder fietsen staat voor style met een chique karakter. Dat is ook een reden dat Zoevers het merk Riese & Müller met een verscheidenheid aan elektrische fietsen in het assortiment beschikbaar heeft.

Duurzaam fietsen door een hippe stad of mooie natuur

Het maakt niet uit of je graag met trapondersteuning door de stad fietst op de weg of op het platteland en offroad, Riese & Müller voorziet met e-bikes in elk type fietsgebruik. Elke e-bike staat voor style. Bijvoorbeeld voor sportief of comfort net als voor citybike of retro. Zo is de cruiser een model dat al acht jaar in productie is en dat toont meteen de populariteit aan. Zie jij jezelf al duurzaam fietsen op een elektrische fiets van Riese & Müller? Ervaar het anders in de praktijk en maak een afspraak bij Zoevers om te proefrijden. Wij hebben elektrische fietsen van Riese & Müller op voorraad. Dat betekent dat je e-bike snel klaar is voor levering en gebruik. Onze showroom is gevestigd in Nijmegen-Lent en wij staan in de hele regio bekend als de elektrische fietsen specialist.

ONS AANBOD

KWALITEIT

Elektrische fietsen van Riese & Müller

De elektrische fietsen zijn uitgevoerd met de nieuwste technieken, zoals met Rohloff schakelnaven. De focus bij het ontwerpen van e-bikes is gericht op de combinatie van kwaliteit, comfort en stabiliteit. Daarbij ontbreekt het duurzaamheidsaspect uiteraard niet, want Riese & Müller is 100% transparant als het om de duurzaamheid gaat. Bij verschillende modellen is integratie van het ABS-systeem een optie. Dat systeem is als toevoeging te realiseren in aanvulling op de Control Technology die al is ingebouwd. Bij ABS blokkeert het voorwiel niet als je plotseling moet remmen. De elektrische fietsen zijn bovendien voorzien van een betrouwbaar en prestatiegericht aandrijfsysteem van Bosch. De actieradius is met de toepassing van de DualBattery Technology van Bosch te verdubbelen. Dat betekent dat de twee accu’s de accucapaciteit tot 1.250 Wh vergroten.

Op het gebied van actieradius zijn de elektrische fietsen van Riese & Müller dan ook onverslaanbaar. De carbon riemaandrijving maakt de e-bikes bovendien onderhoudsvrij en zorgt voor het stil en krachtig deelnemen aan het verkeer. De veelzijdige opties om uit te kiezen, maken het onder meer mogelijk om rekening te houden met de ideale schakelmethode. Naast een comfortabele naafversnelling behoort een sportieve kettingversnelling eveneens tot de opties.

Contact met Zoevers

Heeft u een vraag over de aanschaf van elektrische fietsen/scooters of over onderhoud en reparaties? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent.

Contact