VERZEKEREN

Verzekeren

Koop je bij Zoevers een elektrische fiets of elektrische scooter denk er dan aan om deze te verzekeren. Het is echt heel vervelend als je de e-bike of e-scooter ergens hebt neergezet en deze is ineens weg. Dan ben je niet alleen geld kwijt, maar moet je ook nog eens op een andere manier op je bestemming komen. Een verzekering voorkomt het machteloze gevoel en boosheid niet, maar lost het financiële deel wel op. Je hebt bij ons als elektrische fietsen specialist de optie voor eenvoudig en snel verzekeren.

Veilig en goedkoop verzekeren

Schade en diefstal van je elektrische fiets of e-scooter is niet altijd te voorkomen. Het geeft je echter wel een veilig gevoel als je een verzekering hebt afgesloten voor schade en diefstal. Als elektrische fietsen specialist werkt Zoevers voor het afsluiten van verzekeringen samen met een gerenommeerde verzekeraar. Dat is Unigarant en is het verzekeringsbedrijf van de ANWB waarbij eenvoudig en snel verzekeren voorop staat.

Urgentie van verzekeren van de fiets

Het afdekken van het risico op schade of diefstal is echt aan te raden. Het gaat bij de aankoop van een elektrische fiets of elektrische scooter namelijk om een behoorlijke aanschafwaarde. E-bikes en e-scooters zijn in de maatschappij echter tot roofgoed verheven. Er bestaat dus altijd een kans dat je het vervoermiddel ineens kwijt bent. Het financiële risico is echter eenvoudig af te dekken. Mocht je bovendien onverhoopt te maken krijgen met diefstal van je e-bike dan krijg je van ons hulp. Indien je de fiets bij ons hebt gekocht en hij is gestolen dan helpen wij je met de claim.

Online verzekering afsluiten

Bij het kopen van een e-bike of e-scooter is het mogelijk om direct een verzekering af te sluiten. Wij hebben het je alvast gemakkelijk gemaakt door de optie te bieden dat online te doen. Zo ben je direct verzekerd vanaf het moment dat je de elektrische fiets of elektrische scooter in het bezit hebt.

Zoevers

Zoevers is gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische scooters. Met een Zoever rijd je geruisloos, milieuvriendelijk en voordelig. Ideaal voor de reiziger van deze tijd! Al onze elektrische fietsen en elektrische scooters vind je zowel op deze website als in onze showroom.

Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen-Lent aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent. Ook voor het maken van een proefrit!

Contact