UPDATE

Corona update

Door de nieuwe coronamaatregelen moeten we onze winkel helaas sluiten. Gelukkig kan er nog wel gefietst worden. Wij willen je daarom ook in deze periode zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Reparaties blijven mogelijk!

De Zoevers werkplaats blijft gewoon open! Voor reparaties kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen of langskomen tijdens onze reguliere openingstijden. Je kunt je melden bij de voordeur. Wij nemen op gepaste wijze je e-bike aan en gaan ermee aan de slag.

Proefrit aan huis

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe e-bike, dan kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een eventuele proefrit op maat aan huis. In onze webshop staan al onze merken en modellen, zodat je je van tevoren goed kunt oriënteren.

Shoppen in onze fysieke winkel is door de huidige maatregelen helaas niet mogelijk. Wij hopen u op deze wijzen toch van dienst te kunnen en mogen zijn!

Neem contact met ons op

Heeft u overige vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een passend antwoord of oplossing. Wij denken graag met u mee. Geen uitdaging is ons te groot, zolang u maar gezond uw kilometers kunt blijven maken. Daar doen wij het voor!

Wij wensen jou en je familie gezonde, veilige en fijne feestdagen toe en hopen je na 14 januari weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Plan een afspraak in

Zoevers

Zoevers is gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische scooters. Met een Zoever rijd je geruisloos, milieuvriendelijk en voordelig. Ideaal voor de reiziger van deze tijd! Al onze elektrische fietsen en elektrische scooters vind je zowel op deze website als in onze showroom.

Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen-Lent aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent. Ook voor het maken van een proefrit!

Contact