zakelijk

Ook de duurzame ondernemer is bij Zoevers aan het juiste adres. Zoevers is een onafhankelijke aanbieder en heeft diverse merken fietsen en scooters in het assortiment. Deze fietsen en scooters zijn uitermate geschikt voor jou en je medewerkers, voor zowel woon-werkverkeer als bijvoorbeeld snelle ritjes door de stad. Het leasen van een elektrische scooter behoort ook tot de mogelijkheden.

Fiscaal voordeel en subsidie voor scooters met Lithium accu

Op dit moment zijn er twee subsidiemogelijkheden bij de aanschaf van elektrische scooters met een lithium-ion accu: de Vamil-regeling en de MIA.

De Vamil-regeling biedt een liquiditeits- en rentevoordeel. Ondernemingen die Vamil voor een bedrijfsmiddel toepassen, mogen dit bedrijfsmiddel willekeurig afschrijven. Aanvragen voor deze regeling moeten uiterlijk drie maanden na de datum van investeringsverplichting (orderdatum) worden ingediend.

De MIA biedt ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen een extra belastingaftrek. Tot 36% van het investeringsbedrag in de scooter is aftrekbaar van de fiscale winst. Voor meer informatie: https://www.rvo.nl/

delen

meer weten

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl