Prijzen verhuur

Huur elektrische fiets: € 30,00 per dag incl. BTW
Huur elektrische bakfiets: € 50,00 per dag incl. BTW
Huur elektrische scooter: € 60,00 per dag incl. BTW

Bij een langere huurperiode hanteren wij passende kortingen. Neem voor meer informatie over het huren van een elektrische fiets, elektrische bakfiets of elektrische scooter contact met ons op.

Contact

Verhuur

Uiteraard is het aanschaffen van een elektrische fietselektrische bakfiets of elektrische scooter een goede keuze. Maar mocht je dat (nog) niet willen doen, dan biedt Zoevers je de mogelijkheid een elektrische fiets of elektrische scooter te huren. Voor een dagje of weekend, maar ook voor langer indien gewenst.

Het Rijk van Nijmegen en zijn omgeving biedt een scala aan mooie tochten. Er zijn veel mooie en unieke stukjes Nederland te zien en te ervaren. Op een elektrische scooter of elektrische fiets is het nog gemakkelijker en zeer relaxed om op verkenningstocht te gaan! En terwijl je geniet van al het moois om je heen, doe je dat in ieder geval zonder de natuur aan te tasten. Want een elektrische scooter of elektrische fiets stoot geen vervuilende uitlaatgassen uit. Neem een kijkje in ons verhuur aanbod.

Natuurlijk kun je ook op een ‘gewone’ fiets op pad gaan, maar zelfs voor de meer ervaren fietser is het af en toe toch wel prettig om tijdens een tochtje door bijvoorbeeld het Groesbeeks heuvellandschap een onzichtbaar duwtje in de rug te hebben.

Met een Zoevers elektrische scooter of elektrische fiets kun je dus recreatief op een stille, snelle en schone manier genieten van alles wat Nijmegen en omgeving te bieden heeft. Je krijgt bij de huur van een elektrische scooter of elektrische fiets zelfs een leuke fietsroutekaart cadeau, waardoor het je nog plezieriger wordt gemaakt. Maar je kunt natuurlijk ook voordat je op weg gaat kijken voor tips en ideeën op:
https://www.visitnijmegen.com/routes/fietsroutes

Ook voor de zakelijker rijder

Ook voor niet-recreatieve doeleinden kan het een goede optie zijn om een elektrische scooter of elektrische fiets te huren. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke bijeenkomst, waarbij je jouw klanten en/of relaties op een originele manier een stukje Nijmegen wilt laten zien. Door een aantal elektrische scooters of elektrische fietsen te huren, kun je gezamenlijk een paar uurtjes sightseeing Nijmegen doen. Bijkomend voordeel is dat je direct je betrokkenheid bij een schoner milieu laat zien. Of je bent heel hard aan het nadenken over de aanschaf van een e-scooter, e-bike of e-bakfiets en je wilt kijken of die investering wel geheel aan je verwachtingen voldoet.

Genoeg redenen om na te denken over het huren van een elektrische scooter, bakfiets of fiets van Zoevers! Heeft u vragen over verhuur, neem dan contact op.

Zoevers

Zoevers is gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische scooters. Met een Zoever rijd je geruisloos, milieuvriendelijk en voordelig. Ideaal voor de reiziger van deze tijd! Al onze elektrische fietsen en elektrische scooters vind je zowel op deze website als in onze showroom.

Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen-Lent aan de Griftdijk Zuid 137 in Lent. Ook voor het maken van een proefrit!

Contact