verhuur

Uiteraard is het aanschaffen van een elektrische fiets, elektrische bakfiets of elektrische scooter een goede keuze. Maar mocht u dat (nog) niet willen doen, dan biedt Zoevers u de mogelijkheid een elektrische fiets, elektrische bakfiets of elektrische scooter te huren. Voor een dagje of weekend, maar ook voor langer indien gewenst.

Het Rijk van Nijmegen en zijn omgeving biedt een scala aan mooie tochten. Er zijn veel mooie en unieke stukjes Nederland te zien en te ervaren. Op een e-scooter, e-bike of e-bakfiets is het nog gemakkelijker en zeer relaxed om op verkenningstocht te gaan! En terwijl u geniet van al het moois om u heen, doet u dat in ieder geval zonder de natuur aan te tasten. Want een e-scooter, e-bike of e-bakfiets stoot geen vervuilende uitlaatgassen uit.

Natuurlijk kunt u ook op een ‘gewone’ fiets op pad gaan, maar voor zelfs de meer ervaren fietser is het af en toe toch wel prettig om tijdens een tochtje door bijvoorbeeld het Groesbeeks heuvellandschap een onzichtbaar duwtje in de rug te hebben.

Met een Zoevers e-scooter, e-bike of e-bakfiets kunt u dus recreatief op een stille, snelle en schone manier genieten van alles wat Nijmegen en omgeving te bieden heeft. U krijgt bij de huur van een e-scooter, e-bike of e-bakfiets zelfs een leuke fietsroutekaart cadeau, waardoor het u nog plezieriger wordt gemaakt. Maar u kunt natuurlijk ook voordat u op weg gaat kijken voor tips en ideeën op:

lekkerfietsen.nl
routeyou.com


Ook voor de zakelijke rijder


Ook voor niet-recreatieve doeleinden kan het een goede optie zijn om een e-scooter, e- bike of e-bakfiets te huren. Denkt u bijvoorbeeld aan een zakelijke bijeenkomst, waarbij u uw klanten en/of relaties op een originele manier een stukje Nijmegen wilt laten zien. Door een aantal e-scooters, e-bikes of e-bakfiets te huren, kunt u gezamenlijk een paar uurtjes sightseeing Nijmegen doen. Bijkomend voordeel is dat u direct uw betrokkenheid bij een schoner milieu laat zien. Of u bent heel hard aan het nadenken over de aanschaf van een e-scooter, e-bike of e-bakfiets en u wilt kijken of die investering wel geheel aan uw verwachtingen voldoet.

Genoeg redenen om na te denken over het huren van een elektrische scooter of fiets van Zoevers!


Prijzen


Prijs huur e-bike: € 25,00 per dag incl. BTW
Prijs huur e-bakfiets: € 40,00 per dag incl. BTW
prijs huur e-scooter: € 40,00 per dag incl. BTW 

Bij een langere huurperiode hanteren wij passende kortingen. Neem voor meer informatie over het huren van een elektrische fiets, elektrische bakfiets of elektrische scooter contact met ons op.

meer weten

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

?>