verhuur

Uiteraard is het aanschaffen van een elektrische fiets, elektrische bakfiets of elektrische scooter een goede keuze. Maar mocht je dat (nog) niet willen doen, dan biedt Zoevers je de mogelijkheid een elektrische fiets, elektrische bakfiets of elektrische scooter te huren. Voor een dagje of weekend, maar ook voor langer indien gewenst.

Het Rijk van Nijmegen en zijn omgeving biedt een scala aan mooie tochten. Er zijn veel mooie en unieke stukjes Nederland te zien en te ervaren. Op een e-scooter, e-bike of e-bakfiets is het nog gemakkelijker en zeer relaxed om op verkenningstocht te gaan! En terwijl je geniet van al het moois om je heen, doe je dat in ieder geval zonder de natuur aan te tasten. Want een e-scooter, e-bike of e-bakfiets stoot geen vervuilende uitlaatgassen uit.

Natuurlijk kun je ook op een ‘gewone’ fiets op pad gaan, maar zelfs voor de meer ervaren fietser is het af en toe toch wel prettig om tijdens een tochtje door bijvoorbeeld het Groesbeeks heuvellandschap een onzichtbaar duwtje in de rug te hebben.

Met een Zoevers e-scooter, e-bike of e-bakfiets kun je dus recreatief op een stille, snelle en schone manier genieten van alles wat Nijmegen en omgeving te bieden heeft. Je krijgt bij de huur van een e-scooter, e-bike of e-bakfiets zelfs een leuke fietsroutekaart cadeau, waardoor het je nog plezieriger wordt gemaakt. Maar je kunt natuurlijk ook voordat je op weg gaat kijken voor tips en ideeën op:
lekkerfietsen.nl
routeyou.com


Ook voor de zakelijke rijder


Ook voor niet-recreatieve doeleinden kan het een goede optie zijn om een e-scooter, e- bike of e-bakfiets te huren. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke bijeenkomst, waarbij je jouw klanten en/of relaties op een originele manier een stukje Nijmegen wilt laten zien. Door een aantal e-scooters, e-bikes of e-bakfiets te huren, kun je gezamenlijk een paar uurtjes sightseeing Nijmegen doen. Bijkomend voordeel is dat je direct je betrokkenheid bij een schoner milieu laat zien. Of je bent heel hard aan het nadenken over de aanschaf van een e-scooter, e-bike of e-bakfiets en je wilt kijken of die investering wel geheel aan je verwachtingen voldoet.

Genoeg redenen om na te denken over het huren van een elektrische scooter of fiets van Zoevers!


Prijzen


Prijs huur e-bike: € 25,00 per dag incl. BTW
Prijs huur e-bakfiets: € 40,00 per dag incl. BTW
prijs huur e-scooter: € 40,00 per dag incl. BTW 

Bij een langere huurperiode hanteren wij passende kortingen. Neem voor meer informatie over het huren van een elektrische fiets, elektrische bakfiets of elektrische scooter contact met ons op.

meer weten

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

?>