Nijmegen 024-8200201

Niu UQi1

Elektrische scooter

prijs v.a. €1.899

Unisex


Kleuren:over deze Elektrische scooter

De Niu U1 is een prachtige moderne en tegelijkertijd retro scooter. De U1 maakt gebruik van een stylistisch en tegelijkertijd functioneel 'naked' frame. Het frame zorgt voor een uitstekende balans en goede wegligging.

De ultra-efficiënte en slimme motor is in samenwerking met BOSCH gebouwd. Deze samenwerking is ontstaan uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat speciaal ontwikkeld is voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. De door FOC geoptimaliseerde motor is aan een EBS dubbel remsysteem gekoppeld om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op. Met Cloud ECU worden de statistieken van de rijder in kaart gebracht. Daarnaast zit er een nieuw Six-Axis motion sensor in de U1. Hierdoor is het alarm erg accuraat en kan het ook registreren als de scooter omvalt. Het detecteert allerlei bewegingen rondom je scooter.

Het Battery Management System geeft niet alleen aan hoe lang de batterij moet worden opgeladen maar ook 10 andere factoren die van invloed zijn op bescherming van de batterij zoals over laden. De U1 maakt als is eerste scooter van Niu gebruik van Keyless Ignition. Hiermee kunt u de scooter op afstand starten.

De Niu motor lock maakt het mogelijk om de motor te vergrendelen, als de scooter zich in park mode bevindt. Hierdoor is de Niu U1 uitermate diefstalbestendig.

specificaties

MotorBosch 800W in achterwiel
Actieradiustot 35km
Gewicht45kg
AccuPanasonic 48V 21Ah
Accu uitneembaarJa
Laad tijdtot 5 uur
RemmenSchijfremmen voor, trommelrem achter
DisplayLCD display met 2 verschillende rijmodus
Kleuren25km/u: Rood, zwart, blauw of wit 45km/u: Zwart
Garantie24 maanden
VorkVerend

opties

-Rugsteun mat zwart €69,95
-Duo zit + voetensteun €99,95
-Mand groot (voor) met vouwtas €59,95
-Mand midden (voor) groot met vouwtas €59,95

meer weten?

over de Niu UQi1?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

Niu UQi1

Elektrische scooter
v.a. €1.899
bekijken