Nijmegen 024-8200201

Niu N1 Series

Elektrische scooter

prijs v.a. €2.999

Unisex


Kleuren:over deze Elektrische scooter

De NIU N1 elektrische scooter combineert stijl met slimme technologie zoals automatische verlichting en richtingaanwijzers, cruise control en een app voor mobiele apparaten. Hip, groen en geruisloos is de NIU een zuinige en comfortabele partner in het stadsverkeer.

NIU scooters hebben een efficiënte 1500 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOC) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

De NIU N1 elektrische scooter is voorzien van de modernste lithium-ion batterijpakketten waarop twee jaar garantie zit. Omdat de NIU accu maar tien kilo weegt, is hij makkelijk te dragen om op kantoor of thuis op te laden.

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd.

Het ontwerp is strak, modern maar toch alledaags. Hij is uitgerust met de nieuwste technische snufjes zoals een anti diefstal systeem, gps, traceersysteem, diagnostiek en dit alles is verbonden aan uw telefoon. Echter is het belangrijkste misschien nog wel de actieradius dat je kunt rijden met een elektrische scooter. Niu heeft hier goed op ingespeeld en is met de N series een afstand van maar liefst 80km te bereiken. Kom langs voor een proefrit

specificaties

MotorBosch 1800W naafmotor
Actieradiustot 80km
Gewicht95kg
AccuPanasonic Lithium ION 60V 29Ah
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 6 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen
Type versnellingenAutomaat
DisplayLCD met 3 verschillende rijmodus
KleurenBlauw, wit, rood, zwart, mat zwart
Garantie24 maanden

opties

windscherm origineel hoog €109,95
windscherm origineel hoog smoke €119,95
windscherm origineel medium €109,95
achterdrager €59,95
achterdrager klap €119,95
Rugsteun €69,95

meer weten?

over de Niu N1 Series?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

Niu N1 Series

Elektrische scooter
v.a. €2.999
bekijken