Nijmegen 024-8200201

Trek Verve+ 3

Elektrische fiets

prijs v.a. €2.699

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Verve+ 3 is een elektrische hybride die elke fietsrit en elk uitstapje een heerlijke boost geeft. De trapondersteuning van Bosch is krachtig en betrouwbaar, en de batterij zit volledig geïntegreerd in het frame, wat er prachtig uitziet en voor een betere balans zorgt. En je hebt geen gereedschap nodig om hem uit te nemen! Deze e-bike is uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan, zoals een soepele geveerde voorvork en geveerde zadelpen, brede en stabiele banden en voor- en achterverlichting. Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Active+ GEN3 50Nm middenmotor
ActieradiusTot 140 km
Gewicht24,1 kg
AccuBosch Lithium-Ion PowerTube 400Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 3,5 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen
Aantal versnellingen9
Type versnellingenShimano Derailleur
DisplayBosch Purion digitaal met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenMatte Trek Black of Teal
FramehoogteLowstep: M, L, XL Men: L, XL, XXL
Garantie24 maanden
VorkVerend
ZadelpenVerend

opties

Range Boost € 999

Met Range Boost geschikte Trek elektrische fietsen naadloos een extra accu van 500 Wh, waardoor je bijna twee keer zoveel bereik krijgt. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.


Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 90 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 103 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de Trek Verve+ 3?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

Trek Verve+ 3

Elektrische fiets
v.a. €2.699
bekijken