Nijmegen 024-8200201

TREK DISTRICT+ 7

Elektrische fiets

prijs v.a. €3.199

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Trek District+ 7 Lowstep is een comfortabele, betrouwbare elektrische fiets waarmee je supersnel en relaxed door de stad kunt rijden. De fiets heeft onderhoudsarme interne versnellingen, Gates riemaandrijving en een Bosch motor en controller, en Trek’s gebruiksvriendelijke Removable Integrated Battery (RIB)-systeem, waarbij de accu volledig in het frame geïntegreerd is, maar toch zonder gereedschap uitneembaar. Daarnaast is hij uitgerust met comfortabele vering en alles wat je nodig hebt voor dagelijkse ritten zoals spatborden, dagrijverlichting en een achterdrager. Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Active+ GEN3 50Nm middenmotor
Actieradiustot 160 km
Gewicht23,9 kg
AccuBosch Lithium-Ion 400Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdtot 5 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen Shimano
Aantal versnellingen7
Type versnellingenShimano Nexus
DisplayBosch Purion digitaal met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenAnthracite
FramehoogteLowstep: S, M, L, XL Men: L, XL
Garantie24 maanden
VorkVerend
ZadelpenVerend

opties

Range Boost € 999

Met Range Boost geschikte Trek elektrische fietsen naadloos een extra accu van 500 Wh, waardoor je bijna twee keer zoveel bereik krijgt. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.


Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 100 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 110 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de TREK DISTRICT+ 7?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

TREK DISTRICT+ 7

Elektrische fiets
v.a. €3.199
bekijken