Nijmegen 024-8200201

TREK ALLANT+ 9s Speed Pedelec

Elektrische fiets

prijs v.a. €5.499

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Trek Allant+ 9S is het topmodel aluminium speed pedelec uit de Allant+ serie. De Allant+ 9S is de perfecte fiets voor woon-werkverkeer. Niet alleen omdat de motor tot 45 km/u ondersteunt, maar ook dankzij de sportieve geometrie en uitstekende comfort. Deze fiets is namelijk voorzien van een verende voorvork, extra brede banden en een riemaandrijving. De riemaandrijving zorgt er ook nog eens voor dat de fiets extra onderhoudsvriendelijk is, omdat een riem meer bestendig is tegen de kracht van de motor dan een ketting.

De Trek Allant+ 9S is afgemonteerd met de traploze Enviolo versnellingsnaaf. Met deze versnellingsnaaf trap je altijd comfortabel, omdat je heel nauwkeurig de weerstand kunt instellen. Wanneer je een prettige weerstand hebt gevonden en je tot stilstand komt, schakelt de naaf automatisch terug naar een lichter verzet en ook automatisch terug naar het ingestelde verzet.

De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je onder alle weersomstandigheden snel tot stilstand kunt komen. De vernieuwde Bosch Performance Speed GEN4 moeiteloos ondersteunen tot 45 km/h. De motor is eenvoudig te bedienen met de Kiox kleurendisplay. Verder is de fiets uitgerust met een fraai geïntegreerde accu van 625 Wh. Kom Langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Performance Speed 75Nm GEN4 45km/u middenmotor
Gewicht23,6 kg
AccuBosch Lithium-Ion 625Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 6 uur
RemmenMagura MT5 hydraulische schijfremmen
Aantal versnellingenEnviolo
Type versnellingenEnviolo CVT
DisplayBosch Kiox kleuren display met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenMatte Dnister Black
FramehoogteStagger: S, M, L Men: M, L, XL
Garantie24 maanden
VorkVerend
ZadelpenVerend

opties

Range Boost € 999

Met Range Boost geschikte Trek elektrische fietsen naadloos een extra accu van 500 Wh, waardoor je bijna twee keer zoveel bereik krijgt. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.


Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 169 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 189 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de TREK ALLANT+ 9s Speed Pedelec?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

TREK ALLANT+ 9s Speed Pedelec

Elektrische fiets
v.a. €5.499
bekijken