Nijmegen 024-8200201

TREK ALLANT+ 9.9s Speed Pedelec

Elektrische fiets

prijs v.a. €6.599

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Trek Allant+ 9.9S is het topmodel uit de Allant+ serie. De Allant+ 9.9S is de perfecte fiets voor woon-werkverkeer en nog een beetje extra. De 9.9S is de eerste Speed Pedelec met een carbon frame. In combinatie met een carbon voorvork die ook speciaal voor de Allant serie is ontworpen heb je de lichtste speed pedelec in zijn klasse. Bosch Performance Speed GEN4 moeiteloos ondersteunen tot 45 km/h en met de 625Wh accu in het frame hoef je ook niet je accu na ieder ritje op te laden.

Met de nieuwe XT/SLX 1x12 aandrijflijn van Shimano is altijd een passend verzet voorhanden, hoe steil het viaduct of de brug ook is. De fiets wordt afgerond met krachtige schijfremmen met extra grote remschijven, 

Met deze Trek Allant+ 9.9S ga je iedere dag met plezier naar de zaak en weer terug. Zonder stress, zonder files en met een dikke smile! Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Performance Speed 75Nm GEN4 45km/u middenmotor
Gewicht18,8 kg
AccuBosch Lithium-Ion 625Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 6 uur
RemmenMagura MT5 hydraulische schijfremmen
Aantal versnellingen12
Type versnellingenShimano XT/SLX Derailleur
DisplayBosch Kiox kleuren display met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenMatte Trek black
FramehoogteStagger: S, M, L Men: M, L, XL
Garantie24 maanden
VorkCarbon

opties

Range Boost € 999

Met Range Boost geschikte Trek elektrische fietsen naadloos een extra accu van 500 Wh, waardoor je bijna twee keer zoveel bereik krijgt. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.


Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 195 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 220 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de TREK ALLANT+ 9.9s Speed Pedelec?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

TREK ALLANT+ 9.9s Speed Pedelec

Elektrische fiets
v.a. €6.599
bekijken