Nijmegen 024-8200201

TREK ALLANT+ 9.9

Elektrische fiets

prijs v.a. €5.999

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Trek Allant+ 9.9 is het topmodel uit de Allant+ serie. De Allant+ 9.9 is de perfecte fiets voor woon-werkverkeer en nog een beetje extra. Het OCLV carbon frame combinatie met een carbon voorvork die speciaal voor de Allant serie is ontworpen en maakt hem de lichtste e-bike in zijn klasse. 

Met de nieuwe XT/SLX 1x12 aandrijflijn van Shimano is altijd een passend verzet voorhanden, hoe steil het viaduct of de brug ook is. De fiets wordt afgerond met krachtige schijfremmen met extra grote remschijven, 

De Allant+ 9.9 beschikt over de krachtige Bosch Drive Unit Performance CX Generation 4 (75Nm) Cruise (250Watt) middenmotor en hydraulische schijfremmen die garant staan voor een korte remweg. Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Performance CX GEN4 middenmotor
Gewicht18,0 kg
AccuBosch Lithium-Ion 625Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 6 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen Shimano
Aantal versnellingen12
Type versnellingenShimano XT/SLX Derailleur
DisplayBosch Kiox kleuren display met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenMatte Trek black
FramehoogteStagger: S, M, L Men: M, L, XL
Garantie24 maanden
VorkCarbon

opties

Range Boost € 999

Met Range Boost geschikte Trek elektrische fietsen naadloos een extra accu van 500 Wh, waardoor je bijna twee keer zoveel bereik krijgt. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.


Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 179 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 195 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de TREK ALLANT+ 9.9?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

TREK ALLANT+ 9.9

Elektrische fiets
v.a. €5.999
bekijken