Nijmegen 024-8200201

TREK ALLANT+ 8s Speed Pedelec

Elektrische fiets

prijs v.a. €4.499

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Trek Alant+ 8S is de sportieve speed pedelec voor mensen die geen genoegen nemen met een middelmatige e-bike. Deze Allant+ 8S is afgemonteerd met Shimano Deore 10-speed versnellingen. Hiermee heb je een sportief schakelgevoel, wat ook weer bijdraagt aan het sportieve rijgedrag van de fiets. De hydrualische schijfremmen zorgen ervoor dat je onder alle weersomstandigheden snel tot stilstand kunt komen. Deze commuter wordt aangedreven door een krachtige Bosch Performance Speed middenmotor. Deze motor geeft je een heerlijk steuntje in de rug tot wel 45 kilometer per uur! Verder is de Allant+ 8S voorzien van een 625 Wh accu met de mogelijkheid om nog een extra 500 Wh accu te koppelen. Hierdoor heb je een enorm grote actieradius.

Met de Trek Allant+ 8S ga je iedere dag met plezier naar de zaak en weer terug. Zonder stress, zonder files en met een dikke smile! Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Performance Speed 75Nm GEN4 45km/u middenmotor
Gewicht21,6 kg
AccuBosch Lithium-Ion 625Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 6 uur
RemmenMagura MT5 hydraulische schijfremmen
Aantal versnellingen9
Type versnellingenShimano Deore Derailleur
DisplayBosch Kiox kleuren display met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenRage Red of Matte Gunmetal
FramehoogteStagger: S, M, L Men: M, L, XL
Garantie24 maanden

opties

Range Boost € 999

Met Range Boost geschikte Trek elektrische fietsen naadloos een extra accu van 500 Wh, waardoor je bijna twee keer zoveel bereik krijgt. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.


Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 149 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 159 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de TREK ALLANT+ 8s Speed Pedelec?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

TREK ALLANT+ 8s Speed Pedelec

Elektrische fiets
v.a. €4.499
bekijken