Nijmegen 024-8200201

TREK ALLANT+ 8

Elektrische fiets

prijs v.a. €3.999

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Trek Allant+ 8 is een elektrische fiets die staat voor kracht, sportiviteit en stijl. Deze e-bike is afgemonteerd met Shimano Deore 10-speed versnellingen. Hiermee heb je een sportief schakelgevoel, wat ook weer bijdraagt aan het sportieve rijgedrag van de fiets. De hydrualische schijfremmen zorgen ervoor dat je onder alle weersomstandigheden snel tot stilstand kunt komen. Deze commuter wordt aangedreven door een krachtige Bosch Performance Line CX middenmotor. De motor is eenvoudig te bedienen met de Kiox  display. Verder is de fiets uitgerust met een fraai geïntegreerde accu van 625Wh. Daarnaast kun je de actieradius van deze fiets bijna verdubbelen(!) omdat deze fiets gschikt is voor Range Boost. Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Performance CX GEN4 middenmotor
Gewicht20,8 kg
AccuBosch Lithium-Ion 625Wh
Accu uitneembaarJa
RemmenHydraulisch Schijfremmen Shimano
Aantal versnellingen10
Type versnellingenShimano Deore Derailleur
DisplayBosch Kiox kleuren display met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenRage Red of Matte Gunmetal
FramehoogteStagger: S, M, L Men: M, L, XL
Garantie24 maanden

opties

Range Boost € 999

Met Range Boost geschikte Trek elektrische fietsen naadloos een extra accu van 500 Wh, waardoor je bijna twee keer zoveel bereik krijgt. Dat is ideaal voor rijders die langer willen rijden, meer woon-werkkilometers willen maken of grotere avonturen willen beleven.


Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 125 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 139 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de TREK ALLANT+ 8?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

TREK ALLANT+ 8

Elektrische fiets
v.a. €3.999
bekijken