Nijmegen 024-8200201

SPECIALIZED TURBO COMO 4.0 700C LOW-ENTRY

Elektrische fiets

prijs v.a. €3.599

Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

Het aangepaste aluminium frame van de Specialized Como 4.0 Low-Entry huisvest netjes de accu en motor, terwijl de lichtgewicht eigenschappen, waar Como om bekendstaat, nog steeds behouden blijven. In combinatie met onze Ground Control Geometry heeft u een duurzame en lichtgewicht fiets die u in stijl vervoert.

De Specialized 1.3 motor met 90Nm koppel van de Turbo Como is volledig geïntegreerd in het frame en is speciaal afgestemd voor ritten door de stad. Het is zo ontworpen dat het intuïtief reageert op uw kracht op de pedalen. Dus hoe harder u trapt, hoe meer kracht het levert. En door de interne riemaandrijving gebeurt dit zonder extra trillingen, voor de soepelste en meest stille rit die mogelijk is. Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorSpecialized 1.3 90Nm middenmotor
Gewicht24,7 kg
AccuLithium ION 500WH
Accu uitneembaarJa
Laad tijdtot 5 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen Shimano
Aantal versnellingen10
Type versnellingenShimano Deore
DisplayLCD, 3 ondersteuningsstanden met Bluetooth
KleurenCast Umber / Black / Chrome of Dove Grey / Cast Blue / Blac
FramehoogteLow Entry S of L
Garantie24 maanden
ZadelpenSR Suntour NCX E25

opties

Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand.
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 109 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets.
Je least deze fiets privé vanaf € 120 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de SPECIALIZED TURBO COMO 4.0 700C LOW-ENTRY?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

SPECIALIZED TURBO COMO 4.0 700C LOW-ENTRY

Elektrische fiets
v.a. €3.599
bekijken