Nijmegen 024-8200201

CUBE KATHMANDU HYBRID 45 625 Speed Pedelec

Elektrische fiets

prijs v.a. €3.999

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De Cube Kathmandu Hybrid 45 625 is de sportieve speed pedelec voor mensen die geen genoegen nemen met een middelmatige e-bike. Deze Kathmandu is een echte hybridefiets. Een comfortabele maar ook sportieve zithouding die klaar is om dagelijks naar je werk te fietsen of lange tochten rijden.

Het frame van de Cube Kathmandu Hybrid 45 625 is afgemonteerd met top onderdelen die perfect bij de veeleisender fietser passen. De Bosch Performance CX motor is de beste Bosch motor die gemonteerd is op deze e-bike. Die zorgt voor zeer krachtige en natuurlijke ondersteuning. En met de 625Wh accu in het frame hoef je ook niet je accu na ieder ritje op te laden.

Met de nieuwe XT/SLX 1x12 aandrijflijn van Shimano is altijd een passend verzet voorhanden, hoe steil het viaduct of de brug ook is. De fiets wordt afgerond met krachtige schijfremmen met extra grote remschijven, lange spatborden, een stevige achterstandaard en geïntegreerde verlichting (inclusief remlicht,). 

Met Kathmandu Hybrid 45 625 ga je iedere dag met plezier naar de zaak en weer terug. Zonder stress, zonder files en met een dikke smile! Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Drive Unit Performance CX Generation 4 (75Nm) Speed (350Watt)
Gewicht25,9 kg
AccuBosch Lithium-Ion 625Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 6 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen Magura MT5e
Aantal versnellingen12
Type versnellingenShimano XT
DisplayBosch Intuvia digitaal met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist en USB aansluiting
KleurenIridium 'n red
FramehoogteTrapeze 46, 50 of 54 cm Men 50, 54, 58 of 62 cm
Garantie24 maanden
VorkSR Suntour Mobie 45

opties

Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 139 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 155 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de CUBE KATHMANDU HYBRID 45 625 Speed Pedelec?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

CUBE KATHMANDU HYBRID 45 625 Speed Pedelec

Elektrische fiets
v.a. €3.999
bekijken