Nijmegen 024-8200201

CUBE CROSS HYBRID PRO 625

Elektrische fiets

prijs v.a. €2.799

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

Hoe mooi ’ie ook is, een fiets moet het sowieso gewoon doen. Dag in, dag uit, zonder gedoe. De Cross Hybrid Pro 625 Allroad is zo’n fiets. Deze hybride is voor seizoen 2020 compleet nieuw ontwikkeld. Van het slanke, op onze mountainbikes geïnspireerde lichtgewicht frame tot de grippy 2.25” banden en de comfortabele voorvork met 100 mm veerweg, ieder onderdeel van de Cross Hybrid Pro is significant verbeterd. De Bosch CX aandrijflijn van de vierde generatie en het modulaire accusysteem – met krachtige 500 Wh accu of zelfs een 625 Wh optie – leveren een soepele, betrouwbare en krachtige trapondersteuning in een pakket dat lichter en compacter is dan ooit tevoren. Maar een goede hybride is méér dan alleen Bosch CX. Niet voor niets hebben onze constructeurs overuren gedraaid bij het ontwikkelen van dit frame. Ze hebben overal aan gedacht – interne kabelloop voor langdurig precies schakelen, conische balhoofdbuis voor vlijmscherp sturen en fraai verstopte maar zeer praktische montagepunten voor achterdrager en standaard. Shimano zorgt voor het schakelen (10-speed Deore) en het remmen (Deore Disc), dus daar valt ook niets op af te dingen. En in spatborden en verlichting is ook al voorzien. Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Drive Unit Performance CX GEN4 (75Nm)
ActieradiusTot 140 km
Gewicht24,4 kg
AccuBosch Lithium-Ion 625Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdTot 6 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen Shimano
Aantal versnellingen10
Type versnellingenShimano Deore
DisplayBosch Purion digitaal met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist
Kleurengreen 'n orange of iridium 'n black
FramehoogteTrapeze 46, 50 of 54 cm Men 50, 54, 58 of 62 cm
Garantie24 maanden
VorkVerend

opties

Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 94 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 105 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de CUBE CROSS HYBRID PRO 625?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

CUBE CROSS HYBRID PRO 625

Elektrische fiets
v.a. €2.799
bekijken