Nijmegen 024-8200201

CUBE CARGO HYBRID ELEKTRISCHE BAKFIETS

Elektrische fiets

prijs v.a. €4.499

Unisex


Kleuren:over deze Elektrische fiets

We sjouwen wat af. Zou het niet mooi zijn, als we dat kunnen doen zonder de straten te verstoppen en de lucht te vervuilen? Dat zou het zeker. En dankzij onze gloednieuwe Cargo Hybrid elektrische bakfiets kan het ook. Een echte werk bakfiets. Spullen of kinderen, het kan allemaal mee. Uiteraard zonder in te leveren op rijeigenschappen, laat dat maar aan onze ervaren framebouwers over. En aan Bosch, want hun nieuwe CX aandrijflijn is echt next-level. Licht en klein, maar tegelijkertijd sterker dan ooit. Ideaal in combinatie met de extra sterke Cargo versnellingsnaaf van Enviolo. En met de één of twee krachtige 500 Wh accu's ben je niet snel uitgetrapt. Het vertragen is trouwens ook goed geregeld, met krachtige vierzuigerremklauwen. Zegt je niks? Onthoud dan maar, dat deze schijfremmen jou en je fiets plus bagage altijd snel en veilig tot stilstand brengen, zelfs als het regent. Het 27.5 inch achterwiel en het kleine maar extreem stevige 20 inch voorwiel rollen op volumineuze ballonbanden, voor maximaal comfort en grip, ook als je vol beladen bent. Met als extra zekerheid een verende voorvork aan de voorkant. Zo voorkomen we, dat je passagiers of je lading gaan stuiteren als je tramrails of een verkeersdrempel kruist. De bagagemand is gemaakt van taai maar dempend polypropyleen-schuim, hetzelfde spul dat ook aan de binnenkant van motorhelmen zit. Uiteraard zijn we spatborden en verlichting niet vergeten. Er is zelfs de mogelijkheid een achterdrager te monteren, voor nog meer laadcapaciteit. Kom langs voor een proefrit!

specificaties

MotorBosch Drive Unit Cargo Line Generation 4 (75Nm)
ActieradiusTot 130 km (met 1000Wh)
AccuBosch Lithium-Ion 500Wh of 1000Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdtot 5 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen Shimano
Type versnellingenEnviolo Cargo 380
DisplayBosch Purion digitaal met ondersteuning in 4 standen instelbaar met Walk-assist
Kleureniridium 'n 'black
FramehoogteEasy entry 46
Garantie24 maanden
VorkVerend

opties

Cube Cargo Hybrid 500 €4.499,-
Cube Cargo Dual Hybrid 1000 €5.299,-

 

Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand. 
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 135 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets. 
Je least deze fiets privé vanaf € 149 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de CUBE CARGO HYBRID ELEKTRISCHE BAKFIETS?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

CUBE CARGO HYBRID ELEKTRISCHE BAKFIETS

Elektrische fiets
v.a. €4.499
bekijken