Nijmegen 024-8200201

Cortina E-Silento Pro

Elektrische fiets

prijs v.a. €3.499

Heren | Dames


Kleuren:over deze Elektrische fiets

De E-Silento Pro 2021 is een nieuw model elektrische fiets in het van Cortina, die specifiek gemaakt is voor Forenzen. Deze e-bike heeft een Shimano 6100 e-systeem met een 504Wh accu. Dit is een prettige combinatie van een krachtige motor en een degelijke accu, waarmee je een flink eind kunt fietsen, zoals bijvoorbeeld naar je werk. Deze nieuwe elektrische fiets heeft een geïntegreerde accu in het frame, waar je bijna niet aan afziet dat het een elektrische fiets betreft. Deze fiets heeft namelijk zeer dunne buizen, die nog wel sterk zijn, wat de fiets een strak uiterlijk geeft. 

De E-Silento Pro 2021 is voorzien van een Gates riemaandrijving. Deze riemaandrijving is stil en onderhoudsarm. Dit betekent dat je er weinig naar om hoeft te kijken, terwijl je wel comfortabel kunt fietsen. De naafversnelling draagt bij aan het weinige onderhoud dat gepleegd hoeft te worden aan deze fiets. De fiets is voorzien van hydraulische schijfremmen, die veel remkracht bieden. Deze remkracht is ook goed te doseren onder alle omstandigheden, zodat je zeker weet dat jij veilig op de fiets zit. Ook aan de verlichting is goed gedacht. De geveerde voorvork biedt het benodigde comfort. De achterdrager is geschikt voor sportieve (enkele) tassen, waar je je laptop bijvoorbeeld in mee kunt nemen. Je kunt je fiets met je telefoon verbinden via het Connected principe, om zo een uitgebreid display te zien en om rijeigenschappen in te stellen. Kom langs voor een proefrit!

Lees hier alles over Cortina


specificaties

MotorShimano STePS E6100 60Nm middenmotor
Actieradiustot 120 km
Gewicht26,9 kg
AccuLithium-Ion 504Wh
Accu uitneembaarJa
Laad tijdtot 5 uur
RemmenHydraulisch Schijfremmen Shimano
Aantal versnellingen7
Type versnellingenShimano Nexus
DisplayLCD, 3 ondersteuningsstanden met Bluetooth
KleurenHeren: Deep Indigo Blue Matt of Eclips Black Matt Dames: Eclips Black Matt of Deep Indigo Blue Matt
FramehoogteDames 50 of 57 cm Heren 53 of 61 cm
Garantie24 maanden

opties

Je kunt deze fiets zowel zakelijk als privé leasen

In zowel de zakelijke als de privé leaseprijs zijn alle kosten voor verzekering, pechhulp, onderhoud en reparaties inbegrepen. Een enorme zekerheid voor jou als gebruiker, zonder onverwachte kosten!

Zakelijke lease
Je kunt deze fiets zakelijk leasen bij Zoevers. Voor een zakelijke leasefiets wordt vanaf 1 januari 2020 nog maar 7% bijtelling betaald. Hierdoor kost een elektrische fiets, afhankelijk van het inkomen, voor de werknemer nog maar enkele euro's per maand.
Het leasetarief van deze fiets is vanaf € 104 excl. BTW all-in per maand, de hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het inkomen.

Privé lease
Zoevers biedt je ook de mogelijkheid om privé een elektrische fiets te leasen. Hiermee rijd je 36 maanden lang, voor een vast bedrag per maand op een nieuwe elektrische fiets.
Je least deze fiets privé vanaf € 115 all-in per maand.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over leasefietsen.

meer weten?

over de Cortina E-Silento Pro?

Vraag het ons.

024-8200201
info@zoevers.nl

door jou laatst bekeken

Cortina E-Silento Pro

Elektrische fiets
v.a. €3.499
bekijken